Bu seferki hastamız Peugeout Partner.Satışa çıkmadan önce toparlayıp en düzgün hale getirmeye çalıştım.
![]()
Yeni alınan Ford Cmax içini detaylı bir çalışma ile ilk günkü kondisyonuna getirmeye çalıştım .
Koltuk civata çevresi hafif paslanmış bende metalik siyah boya ile boyadım.
![]()
Kir,pas dolmuş vida aralığının bile temiz halini gördükten sonra başka söze gerek yok diye düşünüyorum.. ellerine sağlık abiSana bi sorum olacak müsait olduğun bi vakit cevaplarsan sevinirim. benim araç 93 e36 3.18is coupe lpg'li. geçen hafta bilindik isim yapmış oto yıkama markalarını arayıp motor yıkama hakkında bilgi aldım. alayı arabanın modelini ve lpgli oldugunu duyunca biz yıkamıyoruz,tavsiye de etmiyoruz tarzında cümleler kurdular. Aracın motorunu 2 yıkamada bir nemli bezle siliyorum ama bezle çıkmayacak yer yapmış lekelerde var. Bu konuda senin de fikrini almak istiyorum önerin nedir abi?
Fabrika otoparkında demir tozuna maruz kalan opel corsa aracımızı önce demir tozundan arındırıp sonra boya koruma uygulaması ile fabrika ayarlarına geri getirmeye çalıştım.
Azıcık demir tozu bulaşmış
![]()
Bu ay opel ayımız oldu başka bir corsa ile devam ediyorum.
İç temizlikten başlayalım tabana zift bulaşmış çıkarmak biraz uğraştırdı.
Sökmeden detay olmaz bu para bölmelerinin arası çok pislenmiş
Şimdi gelelim dışına.Harelerimizden kurtulup bu yeşil rengi olması gereken parlaklığına kavuşturalım.
Astra H Lipi montajınıda yapıyorum işimiz bitiyor.
Küçük bir detay takılıyor som dakika gözüme.Sinyal kolunun çizgi arasında kalan pislikleri de temizliyorum.
![]()
Abi bu nedir ya. Harika işler yapıyorsun.
Fotoğraflara geçmeden kullandığın ürünleri söyleyebilir misin meslek sırrı olmuyorsa. Ayna gibi yapan ürün nedir merak ediyorum. Tabi polisaj makinası ve tecrübe(işçilik) üst sırada ama ürünleri merak ettim
.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Uzun zamandır takip ediyorum çok temiz çalışıyorsunuz ellerinize sağlık yakında boyasız göçük düzeltmelerede başlarsınız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)