Bahçeşehir mgm club ın yıkamasıda benim ön ısı sensörünü koparttı sensör nerde diye sorduğumda ' yoh abi ora öleydi sen karıştırıon heralde ?' diyerek anlamsızca suratıma baktı uğraşmamak adına uzaklaştım ordan..
Printable View
Bahçeşehir mgm club ın yıkamasıda benim ön ısı sensörünü koparttı sensör nerde diye sorduğumda ' yoh abi ora öleydi sen karıştırıon heralde ?' diyerek anlamsızca suratıma baktı uğraşmamak adına uzaklaştım ordan..
Skyport'tan ben de memnunum ara sira denk geldigimde orda yikatiyorum.
F&F'e 2 kez gittim ilkinde bi problem yasamadim, o tarafta oturan 2-3 arkadasi da yonlendirdim forumdan diye. Ikincide baya yogundu hatta 2 arkadas biraktik yine, 2 saat sonra alsan uyar mi dediler tamam dedik. Almaya gittigimde kapi esiklerinden dikizden su damliyodu. O gunden beri de gitmedim. En temizi kendi malzemenle kendin yikamak.
Ne oldu bugün :)
Tekrar yıkayıp kılcal çizikleri kapatıcı cila atıp koruma yaptıklarını söylediler :) şuanda araba parlıyor bakalım kaç yıkamalık :)
geçmis olsun.insallah zarar vermemistir.
ben sölim inşallah böyle değildir :D
http://www.indirdik.com/products/138...k_kalemi_1.jpg
Yıkama dediler 1 hafta :)
Kız kardeşime polo aldık. Sıfır araç. Hemen kaput filmi yapıldı. O ara yağmur çok, 4.gün hava açtı arabayı verdik bu gerizekalılara yıkamaya. Allah'ın cahili nerden bilsin kaput filmini. Ayıoğlu ayı bir kaldırmış silecekleri, kaput filmini yırtmış, kaputa sileceklerin ucu değiyor zaten. Be hayvan, daha önce hiç mi polo yıkamadın dedim. Aldım arabayı çıktım, bir daha da asla önünden dahi geçmem.
retro garajda yıkatıyorum birkaç seferdir gördüğüm en iyisi şu ara
Firmadan foruma gelen yazıyı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum :
Değerli Arkadaşlar
Uzun süredir forumda belirtilen bu şikayet ile ilgili bilgilendirme yazmak istiyor olmamızda karşın forum kuralları gereği AutoClub olarak yanıt verme şansımız olmadı maalesef. Gecikme için sizlerden özür diliyoruz.
AutoClub olarak özellikle car care alanında Türkiye’de yapılmayan birçok çalışmayı yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük eğitim merkezini açtık Maltepe’de. Bununla birlikte bu sektöre gönül vermiş kişilerin de her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere kurulduğumuz tarihten hemen sonra TechTurkey’e de sponsor olarak destek vermeye çalıştık. Şu anda da özellikle forumlar için “self yıkama” çalışmasını başlattık. Kendi otomobilini kendisi yıkamak isteyenler için özel bir alan açtık. Eğitim salonumuzu forumlar için açtık. Uygulama merkezilerimizde her zaman “en iyi” ürünleri kullanıyoruz.
Bunları neden yapıyoruz?
Çünkü sizlerden gelecek eleştirileri, değerlendirmeleri önemsiyoruz. Sizler en az bizim kadar titizsiniz ve bizim işimize en az bizim kadar değer veriyorsunuz. Bu nedenle sizin fikirleriniz ve değerlendirmeleriniz bizim için çok önemli. İşimizi her zaman mükemmel yapmak istiyor olmamıza karşın bazen eksiklikler, aksaklıklar da olmuyor değil. Bunun için sizler çok önemlisiniz. Çünkü biz sizin de bizimle aynı yolda, aynı hedefe yürüdüğünüze inanıyoruz.
Merter’deki yaşanan duruma gelince. (Ki AutoClub Merter Türkiye’deki en özel uygulama noktalarından birisidir)
Açıkçası üzüldük.
Olaya şu açıdan yaklaşabiliriz. Otomobili için bu kadar titiz olan bir arkadaşımız nasıl gözle görülen bu kadar büyük bir eksikliği görmemiş. Neden konunun çözümü için acil bir talepte bulunmamış. Neden öncelikle o bayii ile bir çözüm yoluna gitmeden hemen yazma gereği hissetmiş diyebiliriz. Ya da otomobil yüzeyinde daha önceki uygulamalardan kalan polisaj makinesi yanıkları için neden bir kez bile “rezalet” dememiş o yanıkları yapanlar için. Otomobilin yüzeyindeki kuş pisliği yanıkları için bir yazı gördünüz mü? Vs vs… Bu listeyi uzatıp yazılan yazı ile ilgili art niyet aramakta mümkün. (Bu arada problem yaşayan arkadaşımız sonrasında yine bayiimize gidiyor, çizik giderme uygulaması yapılıyor ve yapılan uygulama sonrasında “bakalım kaç yıkamalık” sorusunu soruyor. Ama yine de art niyet aramayalımJ)
Değerli Arkadaşlar
Bir hata varsa üstelik “yıkama” uygulamasında yaşanan bir hata varsa bu “rezalet” olarak manşetlere, forumlara taşınacak bir konu olmamalıdır. Yazılan bu yazı artık herkes tarafından okunan, görülen bir yazı olmuştur. Peki bu eksikliği olumsuzluğu birlikte çözme yoluna gitseydik, çözseydik. Olmaz mıydı? Oraya “rezalet” diye afişe edince ne kazandık? Peki Merter kapansın. Sonra bu işe emek veren, yatırım yapan tüm yerler kapansın. Sonra? Sonra ne yapacağız?
Çok iddialı olarak söylüyorum ki bu sektöre AutoCub kadar yatırım başka bir firma yok. Hatalarımız yok mu? Var tabii ki. Yarın da olacak. Biz bu hataları bizlerle birlikte gidermek isteyen herkesle ele ele sektörü bir yere taşıma çabasındayız.
Hatamız varsa bizimle paylaşın, çözelim, çözmeye çalışalım. Yapacağımız çalışmaları el birliği ile yapalım. Birlikte organizasyonlar yapalım. Ama yapılan en küçük bir hatada sadece bizi değil hiçbir firmayı yerden yere vurmayın, lütfen.
Birlikte çok daha başarılı çalışmaları yapmak umudumuzla…
Turgut Yüksekdağ / AutoClub
Benim aracıma gittiğimde sadece bir yıkama sonra çıkan hızlı cila atıldı başkada bir nane yapılmadı. Bir yıkama sonra çıkacağından adım gibi emin olduğum için “bakalım kaç yıkamalık” diye ibarede bulundum ki haklı çıktım :)
Arabamı rezil etmelerine rağmen bir yıkamalık cilaları sonrası konuyu uzatmadım ama kendileri uzatma gereği duymuşlar. Detailing işinde herkesin kendine göre bir bilgi seviyesi mevcut. Allaha şükür çalışan bir beynim var ve aracıma hızlı ciladan başka bir şey yapılmadığını anlayacak kadar da akıllıyım.
Adam gibi araba yıkasınlar, yarım yamalak yıkanan arabayı üzerindeki kiri sildikleri beze bulaştırıp kurulayıp milletin arabasını çizmesinler. Hakkımda yazmış oldukları art niyetli konusuna da sadece gülüyorum burada beni tanıyan insanlar sayesinde :)
Hiç sevmem ukalalık yapmayı lakin talep ederlerse öyle muhteşem bir tesise gerek yok gelsinler bizim sitenin bahçesinde çift kova ile nasıl araba yıkıyorum gösterebilirim.
Kuş pisliği yanıkları içinde arabama sıçan Güvercin Fikrete, Martı Ahmete ve Papağan Osman'a buradan sitem gönderiyorum.
Mahallede kuş boku timi kurdum, çocuklar kuşlara don bağlıyor. Arabalara sıçıp yıkamacıları mutsuz etmesinler diye.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-baglayacaksin
Siz daha hatanızı kabul etmemişsinizki?
önce insana yatırım yapın siz, çalışanları eğitirseniz böyle rezillikler olmaz.
ilk mesajda herşey açıkça belli
25 tl + bahşiş veriyorum ve tavanda parmakla yazdığım isim hala duruyor!
şu konuyu Koray değil de başkası açsa art niyet belki arasın da , adamı bilen biliyor . Yazdıkları yazı ile daha çok rezalet bir durum oluşmuş bence ...
şimdi benim anladığım act nin de cevabından sonra, buradaki hatalı kişi, yanlış yapan kişi koray öyle mi?:)
Firmanın yazısında, olaya hangi açıdan yaklaşacağımız öğretilmeye çalışılmış :D
Yok abi olurmu ben oturdum gece arabayı çamurladım üstüne adımı yazdım, kirli bezle her yerini çizdim sado mazoyum ben :) Sanki onların yapacağı uygulamaya muhtacım. Ben zaten kullandıkları ürünleri 5 sene önce kullandım çöpe attım butik ürünlerle zaten aracıma uygulama yapıyorum yapabilecek yeteneğe sahibim :) en sevmediğim insan tipine sokuyorlar beni ukala olmak zorunda kalıyorum sizle kusura bakmayın.
Tabi canım benim bunu yiyip yutup gargara yapmam gerekiyordu, ben kimim ki konu açıyorum :)