User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
134 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Auto Club Merter - REZALETİ

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek çözüm kendin yıkamak maalesef

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisajın en zor yanıda bu herhalde..o kadar uğraşıyorsun bir yıkamada rezil olabiliyor..

En iyisi kendin yıkamak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray yıkanma sonrası farkına varamadın mı? Hemen orda sıcağı sıcağına konuşsaydın...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Az önce aradılar yarin arabayı görmek istiyorlarmış. Adım gibi eminim bi dünya laf ebeligi yapıp haklı çıkmaya çalışacaklar. Ama farkında değiller ben compound ile dişlerimi fircaliyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray geçmiş olsun.
    Her kullanıcı senin gibi bilinçli olsa ve bu tür hadiseler sonunda güzelce paylaşımını yapsa, eminimki tez zamanda birçok kuruluşta kalite artışı olur...

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce aradılar yarin arabayı görmek istiyorlarmış. Adım gibi eminim bi dünya laf ebeligi yapıp haklı çıkmaya çalışacaklar. Ama farkında değiller ben compound ile dişlerimi fircaliyorum
    Neye istinaden geri çağırdılar. Şikayette mi bulundun?
    Bi de sizin yüzünüzden muayeneden zar zor geçtim de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu act forum değilmiydi ne ara yıkamacı oldular?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahiminim aracı eski haline getirip vericeklerdir abi eğer genel merkeze gittiyse sorun
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koray geçmiş olsun, konuyu ACT'ye e-mail ile iletmeni tavsiye ederim, belki telafi ederler.

Edit:

Araba köpüklendi durulandı yanımdaki Nanolex Wascoat'u sıkacağımı söyledim tamam dediler. Nanoladım tekrar durulandı. Bu sırada sanki içime doğmuş gibi tavana parmağımla ıslakken KORAY yazdım.

Devamında arabayı ne idüğü belirsiz bezleriyle laps lups yıkandığı yerde kuruladılar. Devamında extra kurulama bölgesine aldılar ve hava tabancalı bezli kombineyle kuruladılar.
    Ofisten çıkmadan önce yazıyı aceleyle okumuştum; şimdi sakin kafa ile konuya bir daha bakınca yanlış anlama ama aklıma bazı sorular takıldı. Aracın köpüklendi durulandı; sen ıslak gövdeye washcoat'u uygulamadan önce elinle Koray yazmışsın, o esnada parmaklarına hiç kir buralşmadı mı? Bu derece tavanda kir varsa illaki parmaklarına kir-leke bulaşmış olması lazımdı; o esnada müdahale edebilirdin; ya da ne bileyim washcoat sonrası aracın kurulanırken de o kirleri görebilirdin diye düşünmekteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray yıkanma sonrası farkına varamadın mı? Hemen orda sıcağı sıcağına konuşsaydın...
    Yok Demir abi yıkamadan çıkıp evin önüne gelince fark ettim tavanı apartmana çıkarken

Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray geçmiş olsun.
    Her kullanıcı senin gibi bilinçli olsa ve bu tür hadiseler sonunda güzelce paylaşımını yapsa, eminimki tez zamanda birçok kuruluşta kalite artışı olur...
    İnşallah bi faydamız olur bakalım

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neye istinaden geri çağırdılar. Şikayette mi bulundun?
    Bi de sizin yüzünüzden muayeneden zar zor geçtim de
    Genel merkeze fotoğraflarıda ekleyerek mail attım.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahiminim aracı eski haline getirip vericeklerdir abi eğer genel merkeze gittiyse sorun
    1 senelik emeğimi çöp ettiler. Tek seferde polisajla halledilecek gibi değil. Onurcana foto attım araba hologram king şuanda

Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray geçmiş olsun, konuyu ACT'ye e-mail ile iletmeni tavsiye ederim, belki telafi ederler.

Edit:

Ofisten çıkmadan önce yazıyı aceleyle okumuştum; şimdi sakin kafa ile konuya bir daha bakınca yanlış anlama ama aklıma bazı sorular takıldı. Aracın köpüklendi durulandı; sen ıslak gövdeye washcoat'u uygulamadan önce elinle Koray yazmışsın, o esnada parmaklarına hiç kir buralşmadı mı? Bu derece tavanda kir varsa illaki parmaklarına kir-leke bulaşmış olması lazımdı; o esnada müdahale edebilirdin; ya da ne bileyim washcoat sonrası aracın kurulanırken de o kirleri görebilirdin diye düşünmekteyim.
    Abi inan ismimi yazıp elime bakmak aklıma gelmedi. Evet araç kuruyken köpüklendi, tazyikli su ile durulandı ben tavana ismimi yazdım washcoat'lu olduğu sırada. Washcoat durulamasından sonra beklemedim arabanın başında. Bu halde hala üzerinde çamur olan arabayı kuruladılar. Bezi çamura bandıra bandıra arabanın her tarafına gezdirmiş oldular. Kurularken izledim tavanda bezi yapıştırıp yapıştırıp çekti adam.

Bugün gidiyorum tekrar ACT'ye ne yapacaklar çok merak ediyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavan leş gibi zaten bez izleri duruyor çok net bi şekilde ve bezin pis olduğu çok açık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sonuç o şekilde kurulanan araba oldu hologram tarlası

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonaxtan ayrılma bir üst düzey yönetici aldı bu markayı. Hesapta sonax kıvamına getirecek hatta daha iyi yerlere ulaştıracak. Ama böyle giderse çok zor gibime geliyor.

Sizede geçmiş olsun. Yıkamacı rezaleti her yerde malesef...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sonaxta çok bir matah değil 1-2 ay önce gittim gittiğimemi verdiğim 30 lirayamı yanıyım havalandırmamı kırmasınamı arabayı bombok yıkamalarınamı yanıyım sasırdım valla. araç sildikleri bezi kenar mahalle fırcalı yıkamacısı gibi yere atıp tabancayla suyu vuran yeirn kapısından girmem daha
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonaxta çok bir matah değil 1-2 ay önce gittim gittiğimemi verdiğim 30 lirayamı yanıyım havalandırmamı kırmasınamı arabayı bombok yıkamalarınamı yanıyım sasırdım valla. araç sildikleri bezi kenar mahalle fırcalı yıkamacısı gibi yere atıp tabancayla suyu vuran yeirn kapısından girmem daha
    Ben bizim ordaki sonax'ı yemin ederm sırf bu yuzden bıraktım. Abi bu işin markayla alakası yok, elemanlarla alakası var. Yoksa dunyanın en ıyısı olsun banane.
    Bak sımdı Beylikdüzü SKYPORT ' un altındakı yıkamaya verıyorum.Şirketimin altı zaten 15 TL ye mis gibi yapıyorlar. Butun gun kapalı garajın ıcınde tertemız alıyorum. yazık gunahmış bu zamana kadar verdıgım paralara.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bizim ordaki sonax'ı yemin ederm sırf bu yuzden bıraktım. Abi bu işin markayla alakası yok, elemanlarla alakası var. Yoksa dunyanın en ıyısı olsun banane.
    Bak sımdı Beylikdüzü SKYPORT ' un altındakı yıkamaya verıyorum.Şirketimin altı zaten 15 TL ye mis gibi yapıyorlar. Butun gun kapalı garajın ıcınde tertemız alıyorum. yazık gunahmış bu zamana kadar verdıgım paralara.
    tam olarak orası aynen bahçeşehir sonax 2 araba gittik ki arkadasım orda devamlı yıkatır o bile söylendi bu ne lan nası iş diye
    1881 - 193

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    F&F'e devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F&F'e devam
    F&F tam olarak bahçeşehirde değil. Hatta bahçeşehirde değil bile. Boğazköyde. Benim evim bahçeşehirim merkezinde. Oraya git gel leş gibi oluyor Oyuzden gidemiyorum oraya, ama uygulama merkezi olarak iyi bir işçilik yaptıklarını duymuştum.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray abicim geçmiş olsun, kötü bir tecrübe olmuş gerçektende. Kendi ekipmanın varken niye macera ararsın güzel abim Keşke benimde alanım yolsa da kendi yıkasam etsem valal
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler