User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
134 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Auto Club Merter - REZALETİ

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yikama, boya koruma vs islemleri konusunda profesyonel bir firma oldugunu idda edip ve yasanan magduriyet sonrasi konu hakkinda yaptigi aciklamada sadece su ana kadar yaptigi yatirimlari ve gelecekte yapacagi uygulamalari anlatan baska bir firma gormedim.

ustune ustluk arac sahibinin art niyeti olabilir gibi bir dusunce yaratilmasida ne yazikki pek dogru bir yaklasim degil.

siz istediginiz yatirimi yapin, hatta dunyanin en kaliteli urununu kullanin ve ustune ustluk uygulama yapan calisanlariniza butun egitimleride verin, onlar gun icerisinde eski aliskanliklarindan vaz gecmedikleri ve ogrendiklerini hayata gecitmedikleri surece elde ediceginiz sonuc ne yazikki duzgun olmayacaktir.
    74 model sehpa...

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz daha hatanızı kabul etmemişsinizki?
    önce insana yatırım yapın siz, çalışanları eğitirseniz böyle rezillikler olmaz.

ilk mesajda herşey açıkça belli
    25 tl + bahşiş veriyorum ve tavanda parmakla yazdığım isim hala duruyor!
    aynen katılıyorum
    ki ayrıca Koray abiyi herkes tanıyor arabasının ne kadar detaylı olduğu ve üçün beşin hesabını yapmadığını

Turgut bey kendi ayağına sıkmış
    Marka imajı pekişti gözümde , alttan alıp geregini yerine getirdikleri için (!)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde demin sumu yazmayi unuttum. arabada kus pisligi yaniginin olmasi neyi degistiriyor ? uygulama yaniklari var demissiniz bide pardon ama ozaman size kazali parca boyali arabalarda gelmesin.

araba ne olursa olsun sahibi dikkat edip uzerine titriyorsa gerisi teferruattir. onun disinda bu kusurlarin olmasi araca ozen gostermiyecegi anlamina gelmiyor.
    74 model sehpa...

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kibirle fazla uzaga gidemezsiniz, kurumsal olduk imaji veriyosunuz ama yazdiklariniz hic oyle degil. Musteri memnuniyeti diye bir tabir var, musteri hatali bile olsa onu mutlu edebilmeniz gerekir, ki burda musteri magdur, budur iyi yoneticilik, yapici yoneticilik. yoksa buraya cocuk kavgasi yapar gibi ama oda boyle yazmis demek cok basit bir davranis olmus.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalışanlar gün icerisinde eski aliskanliklarindan vaz gecmedikleri ve ogrendiklerini hayata gecirmedikleri sürece elde edeceğiniz sonuç ne yazikki düzgün olmayacaktir.
    Nokta atışı..FAzlasını yazmaya gerek yok.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maksadını aşan bir açıklama olmuş, firmanın üst düzey yöneticisi olarak "ki bu kadar detay verebiliyor" aracı incelemişler ve sonuç olarak bir takım hatalar bulunmuş, velev ki bu hatalar var, ne sonuç çıkartmak gerekiyor? Benim anladığım, araçta zaten hata vardı bizde yenisini ekledik, oluyor.
    Yaşanan bu nahoş durum için kalıcı bir çözüm göremedim, üstelik bu konuda tecrübe sahibi bir kişinin aracına hızlı cila yaparak durumu başından hızlıca savuşturmak olmuş.

Biri ciddi yatırımlar yaparak bir iş yeri kurar ve iş yerinde çalışan bir personelin NET hatası yüzünden onca yatırım boşa gider, ilk önce bu yatırımın ciddiyetini orada çalışan personel öğrenmeli ki bu basit hatalar geri dönüşü mümkün olmayan bir sürece girmesin, kısacası eğitim şart.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizde arabanıza kuşları şıçıttırmayın kardeşim. Temiz temiz binin, adamları da günaha sokmayın..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ver parayı al bayiliği olunca böyle oluyor sanırım kişisel yıkama yapan arkadaşlarımız bile beğenmedim dedinmi tekrar yıkıyor o yüzden bu tür firmalar batmaya mecbur .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağlattın ACT kardeş Keşke hatayı kabul edip forum önünde özür dileseydiniz.

sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garajın ve vaktin müsait olacak kendin yıkayacaksın. kimse benim arabama verdiğim değeri vermez

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi benim anladığım act nin de cevabından sonra, buradaki hatalı kişi, yanlış yapan kişi koray öyle mi?
    hayır yanlış anlamışssın suçlu kaputa sıçan kuş çıktı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuş muhabbeti iyimiş cidden ACT ye gidecekler dikkat etsin kuş sıçmış arabaya hizmet verilmiyor

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadığım altı üstü bir pasta cila için markaya bu kadar laf ettirmek daha mı ucuza geliyor?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnaflık çerçevesinde, kurum haklı olsa bile verilen cevap çok saçma ki kesinlikle haklı değiller. Bu cevapla kaybedende kendileri olacaktır. Böyle bir cevap yerine, mağdur müşterinin gönlünü alma yoluna gitseler promosyon vs uygulasalar forumdan bir çok müşteri kazanırlardı. Bu tutumla beni kaybettiler, yıkamaya verecek olsam aracımı ilgili markaya vermem pis kalsın. Gerçi benim arabamdada ufak tefek hatalar var istemezler bile belki

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer bir firma yada işyeri sahibi olarak hizmet sektörüne giriyorsanız insanları memnun etmenin zor olduğunu bilmeniz gerekir.
    insanlar ücretini vererek sizden hizmet bekliyorsa elinizden gelenin yada vaat ettiğiniz hizmetin en iyisini sunmak da sizin en öncelikli görevinizdir.
    25 tl ücret alarak yaptığınız hizmet karşılığında emanet aldığınız aracı temiz olmaması bir yana bir de çiziklerle geri veriyorsanız,kusura bakmayın sizin geçmişte yaptıklarınız ve gelecekte yapacaklarınız kimsenin umurunda olmaz.

müşteri ile yapılan iş çizgisi dışına çıkıp kişisel analiz (art niyet) yapmak yerine müşteri memnuniyeti kapsamında aracı tabiri caiz ise o hale sokan çalışanlara bal dök yala kıvamına getirttirmeniz gerekirdi.

bence firma ilkeleri ve müşteri memnuniyeti konusunu masaya yatırıp tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Hatalarımız yok mu? Var tabii ki. Yarın da olacak. Biz bu hataları bizlerle birlikte gidermek isteyen herkesle ele ele sektörü bir yere taşıma çabasındayız''
    Arabam bu şekilde yıkanıp, çiziklerle dolacak, sonra el ele verip sektörü daha iyiye taşıyalım denecek.
    Amatör bir detailingçi olarak bir çok araba yaptım. Hiç hatam olmadı. Arabalarımıda 1 kez bile yıkamadan bu şekilde çıkartmadım. Şimdi tereddütte kaldım, amatör olan benmiyim ?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu bebe pezi yapan firmalar kuşlar için bir çalışma yapsa harika oluri her kuşa da bez bağlamaya kalksak bayağı zaman alır gerçi. Bütün suçlu kuşlar sıçmayın lan arabalarımza
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok iddialı olarak söylüyorum ki bu sektöre AutoCub kadar yatırım başka bir firma yok. Hatalarımız yok mu? Var tabii ki. Yarın da olacak. Biz bu hataları bizlerle birlikte gidermek isteyen herkesle ele ele sektörü bir yere taşıma çabasındayız.

Birlikte çok daha başarılı çalışmaları yapmak umudumuzla…
    Ben araba yıkatmaya gelmişim banane yav sektörden ne elele vericem sizinle.. Sanırsın elele verip suyla çalışan araba yapıcaz da ülke kalkınıcak..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın da kurumsallıktan falan bahsediliyor. İstanbul Park'ta çalışırken kendilerini yakından tanıma fırsatı buldum.
    Piste çıkcaz diye tutturdular, pit dahil her yerde kendilerince 'yan' gitmeye çalıştılar. Uyardık, 'tamam yeaaa' dediler.
    Piste çıktılar stand açtıkları etkinlikte iki araçları 'yan' giderken kaza yaptı.
    Sonra pisti yasakladık, slalom yarışmasına geldiler. 'Yan' gitmek yasak dedik, spin atmaktan yarışmayı bitiremediler.
    Gerçekten çok kurumsallar, ben hayran kaldım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler