ahahahahahahah kardeşim en kısa zamanda yanına gelicem@Berkan haberleşelim gülüm
![]()
ahahahahahahah kardeşim en kısa zamanda yanına gelicem@Berkan haberleşelim gülüm
![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
özel tarifey uygulicam
Sahildeki Dondurma - YouTube
1881 - 193∞
Vito ve kadjara bayıldım özellikle . Emeginize saglık abi çok başarılı işciliginiz. Normal bi hatcback aracın uygulama maliyeti ne oluyo acaba ? Rakamlar hakkında bilgi almamız mümkün mü ?![]()
aman abı dıkkat et Berkanı bı kız falan ararsa anında satar adamıben gene her ıhtımale karşı buraya numaramı yazım, bı aksılık olursa en kotu buraya bakıp bana ulaşırsın.. 0555 322 28 96
dıkkat et Berkan bız daha kalabalığız..
yok abı Berkan bedavecı..
Berkan 30 yaşına geldın paylaştığın videolara bak, yazık..
bız bızeyız abı yabancı mı varbırak herkes Berkanın nasıl bırı olduğunu anlasın, hep araba araba nereye kadar bırazda ınsanlık adına faydalı bışeyler yapalım..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
'Çizik Giderme & Nano Koruma'
Önlem Alınmadan Dikkatsizce Yapılan Boya İşlemi Sonrası Aracın Her Yerinde Boya Tozu Oluşmuş + Aracın Üstünde Beyaz Boya Lekeleride Mevcuttu, Verniğin Üstü O Kadar Doluydu ki Önce Sert Kil'le Kabasını Aldık Sonra Yumuşak Kil'le Yüzeyi Polisaja Hazırladık..
Yeni Açtığımız Keçe İle Boya Ustasının Zımpara Yapıp Öylece Bıraktığı Çamurluğu Düzelttikten Sonra Yeni İkinci Bir Keçe Açıp Uygulamamıza Devam Ettik..
Uygulama Sonunda; 2 Kil, 2 Yün Keçe, 1 Hare Pedi ve 1 Pasta Bezi Çöp Oldu..
]
FINAL...
çalışmalar harika gerçekten elinize sağlık. Bence yapım aşamasında da video çekmenizi öneririm yurt dışında böyle ciddi aboneler elde eden youtube kullanıcıları var. Kolay gelsin.
saolun çok tşk ederız..
fotoğraf ve vıdeo kısmı hem yoruyor hemde extra zaman ıstıyor..
şuanlık uygulamaların FINAL bolumunu çekıp eklıyorum, uygulamanın parlaklığı hakkında bılgı verebılmek ıçın..
youtube kanalında kıtle oluşturmak ıçınde gerçek anlamda guzel kurgulu vıdeolar çekmek lazım bunun ıçınde profesyonel yardım şart, uygulama ışın show kısmı ve orayı guzel ayrıntılarla ınce detaylarla yansıtmak lazım, tabı bu da bütçeye bakıyor..
çok kapsamlı olmasada vıdeo çekme duşuncem var, onerıde bulunduğunuz ıçın ayrıca tşk ederım..
sizde haklısınız yorgunluk ve ek iş olmasından dolayı ama ben basit videolarından da bahsediyorum. Örneğin bir gopro yu kafaya takıp yada aracın karsına koyup işlem aşamalarında sadece gösterip sonucu gösteren videolar var. Ben bunları izlemekten zevk alıyorum ve izledikçe gördüm ki inanılmaz izlenmelere ulaşabiliyorlar. Benim ki sadece tavsiyeydikolay gelsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)