kısaca özet geçseniz ben nxt atıyorum onun yerine hangi ciladan atabilirim parlaklık vermesi açısından
kısaca özet geçseniz ben nxt atıyorum onun yerine hangi ciladan atabilirim parlaklık vermesi açısından
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Detailworks de uygulama yapıldıktan sonra korumanın daha uzun ömürlü olması için detailbox görkem bana böyle bi set önerdi.
Motorumu sık sık yıkıyorum aşırı kirlenmeden. valet pro foam lanceden çok memnunum aslında foam lance ile ön yıkama yapıp gyeon bathe şampuanla eldivenle girişirim diye planlamıştım ama daha gyeon kullanmama hiç gerek kalmadı.jantlar içinde billberry kullanıyorum inanın zincir yağıyla birleşmiş balata tozundan daha zorlu bi kir yok fırçalamadan bile sonuç çok iyi.2 yıkamada birde yine gyeon un wet coatını kullanıyorum.yıkamak ve kurulamak bu ürünlerle çok kolay tavsiye ederim.
http://youtu.be/ZAAcm-Wnd3Q
Dr.Ecu
parlaklik icin cila'dan cok alttaki vernigin puruzsuz olmasi onemli demistik, pasta yapmadan, cizik saklamak ve parlaklik istiyorsaniz, bilt hammerin auto-balmi tavsiye ederim.
Built to fall....
NXT sürmesi ve silmesi kolay geliyor showroom araçları için çok iyi aracın zeminde iyiyse 45 gün gidebiliyor.ben nxtden devam edicem
bende collinite915 kullanıyorum asırı derecede de memnunum az flan da gıtmyor valla ben şiddetle tavsıye edıyorum![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
auto glym deep shine kullanan varmı silinmesi sert bi cila özellikle siyah araçlar için iyiymiş ben nxt ile farkını göremedim açıkcası
Duzgun bir polisaj gormus aracta carnauba orani yuksek waxlar herzaman parlakligi arttiracaktir.Bu waxlardaki carnauba orani nekadar yuksek olursa parlaklik da okadar artacaktir fakat waxin omru ne yazik ki cok uzun degil.Su yanilgiya kapinilmasin araca parlakligi veren en onemli etken wax degil duzgun polisajdir wax parlakligi biraz daha oteye tasir.
Siyah araclar icin modasi gecmis ama basarili Collinite 915 var. Artik ulkemizde cogu marka mevcutken modaya da uymak lazim![]()
collinite 915 ıcın etkısı kısa suruyor denıyor fakat ben 2 hafta once attım aracıma. 2 haftada yaklasık olarak 5 6 sefer yıkadım aracımı daha ılk gunku gıbı duruyor fakat her yıkamadan sonra meg quıckwax veya atas hydrop hızlı cılasını yapıyorum
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Çok yorum yapmam uygun olmaz fakat sadece sunu soyleyebilirim. Öncelikle modası geçmiş ürün diye bahsettiğin ürünün adı bile dogru degil. Nanolex Washcoat; ürüne talep hala var fakat biz ürünü getirmiyoruz. Nanolex'in su an yeniden yapilanma sureci var, urunlerini guncelliyorlar, her gun dialogdayiz. Dogru zamanda tekrar gelecek.
Bu arada NXT yerine Gyeon Cure u rahatlikla kullanabilirsiniz, çizikleri tam anlamiyla doldurmaz fakat renk koyultucu ozelligi sayesinde daha az gorunur hale getirebilir. Ayrıca Quick detailer gibi uygulandigindan zaman ve emek azalacaktir.
Bende kurulama havlusu sorayım, UBER hala güncel ve fiyatı 48 TL. Biraz daha makul fiyatlı benzer performans veren kaliteli bir kurulama havlusu var mı ? 90 TL'ye kadar ürün var ama gerekli mi bence tartışılır.
oyle bisi demedim ki, fusso un kokusu kotu.
resmi filan var mi? Bir cok kisi cinden bez getirdi, sirf polyester, boyle tombik gozukuyor ama hic su emmiyor, anlamsiz bir cabalama oluyor, suyu ordan oraya iteleyip duruyorsun. Cilayi da parlatmiyor ayni sekilde, aldik bir hevesle hanim evde bile kullanmadi. Ucuz etin yahnisi hesabi. Koreli bezlerim hala 10 numara
wush kot un ismini bile duzelten olmadiKral oldu yasasin yeni kral, gyeon bath!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)