User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Brillantcare Lastik Parlatıcı İncelemesi (Likit tip)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Brillantcare Lastik Parlatıcı İncelemesi (Likit tip)

Brillantcare markasının 2 tipte lastik parlatıcısı var biri likit diğeri de gazlı sprey şeklinde satılıyor. Bauhaus'ta fiyatlarını uygun görünce her ikisinden de almıştım. Gazlı sprey şeklinde olanında incelemesini paylaşacağım ama önceliği likit olana verdim.
    Ben aldığımda fiyatı 19 TL civarındaydı, öyle olunca dayanamyıp almıştım. Şimdilerde biraz fiyatı artmış ama yine makul seviyelerde geziniyor.
    Şişe üzerinde almanca yazılar var, ürün Alman menşeeli diye belirtilmiş ama google'da aratınca ben bir türlü orijinal sayfayı bulamadım, hep karşıma distribütör Duru Alışveriş çıktı. Ürün acaba rebrand mi edildi nedir bilemiyorum ama bu kısım bizi çok da ilgilendirmiyor. Esas ilgilendiren kısım, ürünün fiyatı ile performansının uyumlu olup olmadığı, vaad ettiğini verip vermediğidir.

Videoda göreceğiniz gibi fazla özenerek temizlemediğim ve mat görüntüde olan lastiği zahmetsizce aşırı parlak hale getirdi. Amma velakin, bu durum yağışsız haftada bile 7 gün sürdü. Son 2 günde lastikteki parlaklık iyice azalmıştı. Süre belki az gözükebilir ama günlük kullanılan otomobilde süre fena sayılmaz. Üstelik ürünün herhangi bir süre iddiasıda bulunmuyor.

Uygulama için kullandığınız süngere ürün iyice bulaştığında sarfiyat azalıyor. Gerçi bol bolda kullansanız haftalık kullanım ile bile anca 2 ay sonra tükenir diye düşünüyorum.

Videodan göreceğiniz üzere ürün yağlı ballı bir ürün (kimyasal içeriği hakkında bilgim yok) o yüzden eldiven kullanmanızı tavsiye ederim.

Sonuç: Bence bu ürün f/p ürünüdür. Netice, hatice, ben ürünü beğendim. Alınır mı, alınır . Hepsiburada.com ve bauhaus'dan ürünü temin edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=eMe-8DwVHH0

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parlaklik tam istedigim gibi Haftalik yikama yapanlar icinde gayet guzel bir secenek olacaktir.

İnceleme icin Tesekkurler

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürün değilde eldiveni nerden temin edebiliriz ? Koçtaşta görmüştüm geçenler de ama 200 adet falandı fiyatı gereksiz pahalıydı ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Peki Hakan abi amca sana şöle bir sorum olucak,

Şimdi ben her hafta arabayı yıkıyorum, lastikler için endurance jel kullanıyorum ufak miktarı gayet yetiyor. Koca şişede uzun süre götürüyor. Fiyatı da 35TL. Jel ürünler hem daha uzun ömürlü hem de daha ekonomik olmuyor mu?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ürün değilde eldiveni nerden temin edebiliriz ? Koçtaşta görmüştüm geçenler de ama 200 adet falandı fiyatı gereksiz pahalıydı ?
    Metro Grossmarket, Migros

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki Hakan abi amca sana şöle bir sorum olucak,

Şimdi ben her hafta arabayı yıkıyorum, lastikler için endurance jel kullanıyorum ufak miktarı gayet yetiyor. Koca şişede uzun süre götürüyor. Fiyatı da 35TL. Jel ürünler hem daha uzun ömürlü hem de daha ekonomik olmuyor mu?
    Jel tipi olanların sarfiyatı diğerlerine oranla çok daha az oluyor. Ben valla kafama göre takılıyorum, bazen köpük, bazen likit, bazen krem, bazen wax bazende jel tipi olandan devam ediyorum.

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben kendi aracım olsun arkadaşın aracı olsun parlatıcı uygularken ince yanak lastiklerde bu tip sıvı olan parlatıcıların tutmadığını yağlı yüzeye sıkılmış su gibi hemen akıp gittiğini gördüm , bu ürünü varsa çevrenizde 45-50 yanak lastiklerde nasıl sonuç verdiğini deneme şansın var mı ?
    4tl dandik bi parlatıcı almıştım denemek amaçlı aracımdaki 175/70/13 lastikte videodaki kadar olmasada işe yarıyodu daha sonra 195/50/15 en sonda 215/50/13 e geçtim birçok sıvı parlatıcılar işe yaramadı ya mat oldu ya hiç işe yaramadı

Ayrıca sizin kullancağını sanmıyorum ama videodaki ürün dış siyah bakalitlerde işe yarıyor mu ? Aynı şekilde sıvı olan tampon parlatıcılar suyu görünce akıp iz yapıyo ben tampon ve lastiklerde sarp vinil ürününü kullanıyorum hem parlaklığı hemde kalıcılığı oldukca güzel ama uygulaması uzun sürüyo ayrıca heryer yağlı oluyo el kaportaya janta gelen kısımları tekrar silmek gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben kendi aracım olsun arkadaşın aracı olsun parlatıcı uygularken ince yanak lastiklerde bu tip sıvı olan parlatıcıların tutmadığını yağlı yüzeye sıkılmış su gibi hemen akıp gittiğini gördüm , bu ürünü varsa çevrenizde 45-50 yanak lastiklerde nasıl sonuç verdiğini deneme şansın var mı ?
    4tl dandik bi parlatıcı almıştım denemek amaçlı aracımdaki 175/70/13 lastikte videodaki kadar olmasada işe yarıyodu daha sonra 195/50/15 en sonda 215/50/13 e geçtim birçok sıvı parlatıcılar işe yaramadı ya mat oldu ya hiç işe yaramadı

Ayrıca sizin kullancağını sanmıyorum ama videodaki ürün dış siyah bakalitlerde işe yarıyor mu ? Aynı şekilde sıvı olan tampon parlatıcılar suyu görünce akıp iz yapıyo ben tampon ve lastiklerde sarp vinil ürününü kullanıyorum hem parlaklığı hemde kalıcılığı oldukca güzel ama uygulaması uzun sürüyo ayrıca heryer yağlı oluyo el kaportaya janta gelen kısımları tekrar silmek gerek
    Yok bu üründe öyle dezavantajlar görmedim. Ürünü sürdükten sonra etrafa sıçramadı, akıp gitmedi. Dış plastiklere değil ama davlumbaz içine uyguladım çamurları da maskeledi. Uzun süre parlak kalmıyor etkisi azalarak 7 gün sürdü. Yani beklentin nedir bilemiyorum ama benim beklentilerimi karşıladı.
    Sarp hiç kullanmadım ama onun yerine Auto Finesse Revive tavsiye ederim. Dış plastikleri yağlı gibi yapmıyor işlem süreside oldukça kısa

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarp vinyl parlatıcı lsatiklerde inanılmaz parlak ve uzun bir dayanımda görüntü sunuyor. ama lastik yanaklarında çatlama ve değerse jant boyasına zarar verme ihtimali var. fiyat olarak ürün iyiymiş abi ama süre daha temiz lastikte daha uzayabilir gibi.

şu anda heralde işin en üst segmentinde 3d var.

bi müsait zamanda bütün ürünlerini kullandığım puris markasının lastik ve plastik ürününü göndermek isterim abi sana numune olarak. hatta diğer 1-2 malzemesi de dahil. sıkıp bekleyerek kullanılan bir malzeme yine süngerle geçmeye gerek yok.

hatta bir ara bölüm içerisinde bilgi amaçlı bir konu açmak isterim reklam olarak algılanmazsa.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)