Brillantcare markasının 2 tipte lastik parlatıcısı var biri likit diğeri de gazlı sprey şeklinde satılıyor. Bauhaus'ta fiyatlarını uygun görünce her ikisinden de almıştım. Gazlı sprey şeklinde olanında incelemesini paylaşacağım ama önceliği likit olana verdim.
Ben aldığımda fiyatı 19 TL civarındaydı, öyle olunca dayanamyıp almıştım. Şimdilerde biraz fiyatı artmış ama yine makul seviyelerde geziniyor.
Şişe üzerinde almanca yazılar var, ürün Alman menşeeli diye belirtilmiş ama google'da aratınca ben bir türlü orijinal sayfayı bulamadım, hep karşıma distribütör Duru Alışveriş çıktı. Ürün acaba rebrand mi edildi nedir bilemiyorum ama bu kısım bizi çok da ilgilendirmiyor. Esas ilgilendiren kısım, ürünün fiyatı ile performansının uyumlu olup olmadığı, vaad ettiğini verip vermediğidir.
Videoda göreceğiniz gibi fazla özenerek temizlemediğim ve mat görüntüde olan lastiği zahmetsizce aşırı parlak hale getirdi. Amma velakin, bu durum yağışsız haftada bile 7 gün sürdü. Son 2 günde lastikteki parlaklık iyice azalmıştı. Süre belki az gözükebilir ama günlük kullanılan otomobilde süre fena sayılmaz. Üstelik ürünün herhangi bir süre iddiasıda bulunmuyor.
Uygulama için kullandığınız süngere ürün iyice bulaştığında sarfiyat azalıyor. Gerçi bol bolda kullansanız haftalık kullanım ile bile anca 2 ay sonra tükenir diye düşünüyorum.
Videodan göreceğiniz üzere ürün yağlı ballı bir ürün (kimyasal içeriği hakkında bilgim yok) o yüzden eldiven kullanmanızı tavsiye ederim.
Sonuç: Bence bu ürün f/p ürünüdür. Netice, hatice, ben ürünü beğendim. Alınır mı, alınır. Hepsiburada.com ve bauhaus'dan ürünü temin edebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=eMe-8DwVHH0