User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Soft99 Extra Gold Þampuan Ýncelemesi

Detailing Bölüm Baþkaný imprezaWRC - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    türkiye
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Soft99 Extra Gold Þampuan Ýncelemesi

Soft99 Extra Gold shampoo aslýnda glass coating yani camsý yüzey yaratan nano teknoloji üretimi cila uygulanmýþ yüzeylere takviye amaçlý kullanýlmasý tavsiye edilen bir þampuan. Yaklaþýk 7 ay ve 6000km önce japon menþeeli bir cilayý araç yüzeyine uygulamýþtým. Su iticilik kaputta biraz azalmaya baþlamýþtý ve bende fýrsat bu fýrsat diyerek Soft99 Extra Gold'u denedim.
    7 aydýr cila için herhangi bir takviye kullanmamýþtým. Stjarnagloss red snö ön yýkama þampuanýnýn etkisi olsa gerek, özellikle kaputta boncuklarýn biraz yayýlmaya baþladýðýný gözlemledim. Koruma devam ediyor ama inceden bir bozulma söz konusu olmuþ. Elimde cilaya takviye amaçlý quick detailer veya türevi ürün yoktu tek çare Soft99 Extra Gold'u denemekti. Soft99'un bu ürününü her tipte boyaya kullanabiliyorsunuz. Kullaným þekli 1Lt'lik kovaya 2-3 kapak þampuan dökmek yönündeydi ama ben daha etkili olacaðýný düþündüðüm süngere ürün dökme yöntemini kullandým. Videoda ürünü dökerken elimin ayarý kaçmýþ ama o kadar ürün ile tüm otomobili yýkadým. Yani 5lt kovaya 10 kapak dökeceðime yaklaþýk ayný miktarý süngere döktüm.
    Sonuç, videodan da görüleceði üzere gayet tatminkar. Ürün çok hýzlý reaksiyon veriyor.

Ürünü kimyasaladamlar.com adresinden temin ettim. Ben aldýðýmda fiyatý daha uygundu ama þuanki fiyatý da 750ml'lik þampuan için fena sayýlmaz. Neticede ithal ürün, döviz kurlarý, gümrük vergisi...vs ile fiyat yukarý çýkýyor. Ancak, ayda 1 kullaným ile 1 sene rahat rahat yeter diye düþünüyorum.

Ahanda videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=pITag_gSCaU

Ahmet.S - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    Bursa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paylaþým için teþekkürler.

Bolkar1st - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    35
    Þehir
    Marmaris
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su iticiligi felan cok güzel alýnabilir aslýnda.

levent - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    Ýzmir
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    abi bathe+ ile karþýlaþtýrsan 10 üzerinden puanlayarak ikisine de vereceðin rakamý söyler misin lütfen

Kadyr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu hort olacak ama kir cikarma etkisi bu sampuandami daha yuksek yoksa sari meguiars tami? Yada baska hem parlatan hem kir sokme ozelligi olan sampuan varmidir. Bende sari meg var eldivee ovusturmadan kirler cikmiyor kopuk olarak attiktan sonra

Detailing Bölüm Baþkaný imprezaWRC - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    türkiye
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alýntý Kadyr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Konu hort olacak ama kir cikarma etkisi bu sampuandami daha yuksek yoksa sari meguiars tami? Yada baska hem parlatan hem kir sokme ozelligi olan sampuan varmidir. Bende sari meg var eldivee ovusturmadan kirler cikmiyor kopuk olarak attiktan sonra
    Meguiars'ýn sarý þampuanýný hiç kullanmadým. Bu tip þampuanlarýn genelinde kir sökücülük daha düþüktür, o nedenle de öncesinde nanolex, gyeon, valetpro, gtechniq, auto finesse gibi markalarýn prewash diye adlandýrdýklarý yýkama öncesi kirleri söken þampuanlardan kullanman gerekiyor. Þahsen yüzey çamurlu veya trafik filmi dediðimiz ve normal þampuan ile zor çýkan film tabakasýný çýkarmak için aðýrlýklý olarak nanolex prewash kullanýyorum. Sonra da duruma göre cilalý þampuan kullanýyorum.

Ha dersenki ben öyle prewashlar ile uðraþamam o zaman aþaðýdakileri tavsiye ederim.
    Chemical Guys Citrus Wash&Gloss - Limon Özlü Parlatıcı Şampuan 3.78lt : Yıkama ve Kurulama Ürünleri : : www.boyassi.com (473ml'lik olandan da ileriki sayfalarda mevcut)
    Chemical Guys Honeydew - Köpük Şampuanı 3.78lt : Yıkama ve Kurulama Ürünleri : : www.boyassi.com

Özellikle citrus wash parlaklýk anlamýnda isminin hakkýný sonuna kadar veriyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)