İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
- Bayrampaşa sağmacılar lisesi arkasında, oguzhan ilköğretim in yanında oguzhanoto yıkama var. Cok memnunum güzel yerdir .
#KGdetanirlar
Yenibosna Radar civarında self servis yıkama yapabileceğim yer varmıdır? Yeni taşındım hiç bilmiyorum buraları, yıkamacıyada para vermek istemiyorum.
Genelde dışardan gelenlerin araçlarını yıkamıyorum fakat techturkey'den her haftasonu uğrayan arkadaşlar var. Yıkamadan ziyade mini detailing yapıyorumiç-dış olarak gelen aracı çift kova yöntemiyle Adam's Car Shampoo ve Adam's yün eldiven ile yıkıyorum. CG Miracle bezlerle kuruluyorum. Jantlara demir tozu çözücü ve detaylı kir temizleme ardından arabayı içeri alıp iç temizliğini yapıyorum. Hızlı cila veya isteğe göre carnauba içerikli wax'lardan birini uygulayıp lastik-cam bakımı ardından gönderiyorum.
Cumartesi günleri için dileyen varsa beklerim![]()
biraz sarı çizmeli mehmet ağa olacak da maslak'ta bir plaza altında babam arabayı yıkatmış. artık zımparayala mı yıkadılar naptılar bilmiyorum araç hare içinde görünce içim acıdı. şerefsiz karaktersizler. sen gözünden sakın bunlar gibi kendine esnaf diyen onun bununkiler gelsin 20dk da hiç etsin. yazık günah.
keşke Ankara'da bulsam şöyle çift kovalı, detaylı adam gibi yıkayan bir yer. Can kurban sizin gibi esnafa, nazımızın geçeceği bir yer bulsak 10 araba gidicez ama benim kıllığım yüzünden dikiş tutturamadık. Köpük sıkıp tazyikli suyu dayayan yıkamacı oldu, canım sıkılıyor o şekilde araba yıkanınca. Şu forumda ne güzel detailingci abilerimiz var, bi tane de güzel yıkamacı üyemiz olsa keşke. ÇOK DERTLİYİM![]()
Batıkent shellde yıkıyordum ben de ama acaip sıra oluyor. Zaten kostikli köpüğü asla sürmem, gerekirse çamurlu kalsın, boya için daha sağlıklı.
Şimdi evin önüne kova indirip kendim yıkıyorum, bebek şampuanı güzel köpürüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)