Merhaba arkadaşlar,
İzmirde balçova , bornova , Narlıdere taraflarında yıkamadan memnun kalan güzel titiz yıkayan yer var mıdır?
Çok yer değiştirdim. Hakkıyla yapan yer neresi vardır ?
Merhaba arkadaşlar,
İzmirde balçova , bornova , Narlıdere taraflarında yıkamadan memnun kalan güzel titiz yıkayan yer var mıdır?
Çok yer değiştirdim. Hakkıyla yapan yer neresi vardır ?
doğuştan araba manyağı
aynen hepsı yıkıyolar hesapta sonra sılıkonu basıyolar mıllette parlak dıye temız sanıyo. surmeyın dıyosun gene suruyolar. ben de artık kıpanın ıcındekıne verıyordum en son..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aracımda değeri yüksek olan bir gözlüğüm kayboldu.
farkettiğimde aracı nerelere götürdüm diye düşündüm ve sadece Audi servisi ile Kipanın yıkamasına 1 kez gittiğimi kesinleştirdim.
Önce Audi servisine gittim durumu anlattım, kameralardan vs bakacaklarını söylediler sonuca ulaşamadım. (servisin çoğu zaten tanıdık)
Sonra kipanın yıkamasına gittim, durumu rencide etmeyecek şekilde anlatmak için arabada gözlüğüm vardı geçen gün buraya yıkamaya getirdim acaba çocuklar süpürürken falan gözlük burada düşmüş olabilir mi dedim. Cevap olarak burada gözlük düşmez dendi(sanki yerçekimsiz ortamda yaşıyor xxxx
)
O günden beri kipanın yıkaması benim için bitti.
Agoraya bırakıyorum ama başarılı değiller. temiz görünsün yetiyor diyenler için ancak. AVM yıkamalarının hepsi tırt.
Berkay'ın dediği gibi butik yerler bulmak gerekli.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
İzmir'de araç yıkatma olayı pek iyi değil,genelde benzincilerdeki otomatik yıkamayı tercih ediyorlar.Sanırım bu yüzden kimse büyük yatırımlar yapıp profesyonel ve kaliteli yıkamacı açma taraftarı değil,ben bir ara düşündüm fakat ölü yatırım olacağı kanısına vardım.Örnek verecek olursak İstanbul bostancı sonax,kızıltoprak meguiars gibi yerler ya yok yada ben daha göremedim.
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Çınarlı meslek lisesi hizasında prof clean savaş. Pro service doğan ustanın yanı. Sohbeti, işçiliği, kullandığı malzemeler, ilgi alakası ile on numara esnaf.
vay hııana neymıs be..beyler gitmeyin oraya bidaha bende gitmicem
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Aracı alalı 4 ay oldu. Kendi apt otoparkında yıkıyorum daha hiç vermedim yıkamacıya.
Maalesef izmir'de düzgün yapan yok ama Karşıyaka sonax'tan memnun olanlar var.
pointin altındakini deneyen varmı? ka style sahibininmiş orası
Romeo <3 Giulietta
Forum bornova swisswax çok kalabalık olmaya başladığından beri haftalık oto yıkama olarak sadece Point Bornova'nın alt kısmını kullanıyorum,
6 Aydır memnun olmadığım bir durum olmadı biraz kıl olduğunuzu hissettirin yeterli.Fiyatları normal.Cilalı dedikleri yanlış anlamadıysam hızlı cila atılan hali ve 50 tl.Değer mi tartışılır
Detaylı işler için ve aylık temizlik için ise Hardcore Garage'a gidiyorum.
Konu tunch tarafından (25-10-2017 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
hardcore garaj
Tabi biraz nazınızı geçirmeniz gerek,normalde yıkama yapmıyor...randevulardan kalan bosluklarda yakalamak lazım.
iki bucuk saat de vaktiniz olması lazım,cünkü mini bir detaylı temizlik yapıyor resmenkullandıgı ürünleri,diyalogunu ve titizligini saymıyorum bile.
ben yıkama hastasıyım,aracıma ilgi alaka isterim diyorsanız yeri Karşıyaka-Şemikler Mahallesinde.
gözüm kapalı tavsiye ederim.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
İzmirin en büyük sorunu yıkama neredeyse tüm avm lerde arabamı yıkattım hepsi birbirinden vasat durumda, agora-kipa-mavibahçe bunlar rezil, ben kendim yıkamayı tercih ediyorum balçova bp karşısında self yıkama mevcut ancak oranında köpük olayı rezil yanınızda kova ve şampuanınızı götürmenizi tavsiye ederim 2tl attığınız makineden 2-3sn kadar köpük arkasından su çıkıyor çünkü![]()
Arkadaşlar 25-30 tl ye araç kusursuz YIKANAMAZ. ancak tozu alınıp içide basitçe silinir.
50 tl lik yıkamalarda ise istediğinize yakın sonuç alırsınız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)