arkadaşlar konuyu biraz güncelleyelim mi? fiyatlar Aya ulaştı ama kalite yerlerde geziyor,nedir son gittikleriniz tavsiyeleriniz?iyiler kötüler???
arkadaşlar konuyu biraz güncelleyelim mi? fiyatlar Aya ulaştı ama kalite yerlerde geziyor,nedir son gittikleriniz tavsiyeleriniz?iyiler kötüler???
kazım karabekir cd üzeri tekin oto yıkamaya götürüyorum p.ofisi arka kısmında , iç dış 350 , 10 yıkamanın 6sında bombalıyolar![]()
Ben genelde Yaşamkent’teki act de yılatıyorum. İç dış 650
Mekan,ürünler istediği kadar en iyisi olsun..Çalışanlar nasıl bir bakış açısı ve deneyim seviyesinde ise işin sonucu da direk olarak ona bağlanıyor.
FB stadı'nın yanındaki Meguiar's'a seneler önce gittiğimde yıkamacı arkadaş, jantı yıkadığı su dolu kovayı aracın üzerine boşaltınca sessizce uzaklaşmıştım mekandan..Bir daha da uğramadım zaten.
1.000 tl ye kadar SUV yıkanıyor şu anda piyasada,camlar içerden silinmiyor,jantlar leş gibi bırakılıyor,kapı içleri olduğu gibi duruyor,eşik yalandan bir siliniyor,tek olay köpük üzeri basınçlı su,sonrasında ketenvari bir bezle kurulama...
sinir sahibi olmak yerine shell vb yerlerde köpük ve basınçlı yıkama yaptıktan sonra eve gelip 2 kova ile kendin girişmek en mantıklısı abi![]()
Diğer türlü para verip stress satın alıyorsun.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
650 liraya Çakırlar tarafında yıkatıyordum, hatta gelen Ferrariler, Corvetteler falan var. Neyse, başta çok iyiydi, hatta "bu paraya nasıl" falan diyordum gelen arabaları görünce.
Geçen hafta yine yıkattım, arabanın her tarafında lekeler var, ön cam pis bezle silinmiş, güneş vurunca önünü görmüyorsun
Hele lastik parlatıcıyı öyle bir sıkmış ki her tarafa, otoparkta çamurluk içinden yere akmış. Arabanın el freni bozuldu sandım, ilerlemedi yerinden başta. KIRAAŞŞŞŞŞŞ diye ses çıktı. Araba yere zincirlenmiş gibi yapışmış lastik parlatıcıya
Yıkatmama kararı aldım, ıslak mendille kuş moku falan olursa siliyorum, yoksa devam. Yıkama keyfimizin de içine ettiler nasılsa.
Ankara için arkadaşlar abiler tavsiye vereceklerdir
Acaba dby detailing gibi bilindik iyi firmalar, premium oto yıkama hizmeti veriyor olabilir mi?
Örneğin benim yaşadığım ilçede bosch car service var bir süredir oldukça popüler, sadece oto yıkama hizmeti içinde kullanabiliyorum mekanik vs işim olmadan. Çok memnun kalıyorum. Özellikle jantlara ve akan suya gösterdikleri ilgi hoşuma gidiyor.
Bu şekilde bir çözüm aranabilir abi.
Ayriyetten bildiğimiz çin malı köpük pompalarından aldım, birde şarjlı yıkama makinesi. Makinenin basıncı fazla yok çeşmeye bağlantı olmayan yerde damacanadan su çekebilmesi için iyi sadece.
Total maliyeti şuan baktım pompa ve benim kraft hart marka makina 2800 tl + köpük masrafı
Pompa ve makineyi 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum ucuz başlangıç seri olmalarına rağmen
Yazın genelde arabam kirli değilse bu şekilde toz toprağını atıyorum.
Konu Birkan61 tarafından (Bugün Saat 14:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
- Bize Her Yer TRABZON
aynen
abbi hojgeldın
ijdıj mı?
ijdıj ne arkadaşım
heee ijj ve dıjjj
he canım iç dış evet
sonra ver dünya para , al yarısı kirli yarısı temiz![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)