Bu arada, bende Scratch X veya Swirl X olmadığından SRP'yi bu ürünler ile mukayese edemeyeceğim; ancak Turtle Wax Scracth ve Swirl Remover ile mukayese edersem, özetle şunu söyleyebilirim; Turtle Wax, SRP'nin eline su bile dökemez.
P.S : Taksit taksit cevap yazdığımdan özür dilerim![]()
bütün arabayı sarohatta iki kere , çünkü benim scratchx küçük olmasına rağmen dibinde 3-4 panellik kalmıştı, bol kullanmama rağmen, ag srp 500ml alırsan 3-4 kat bile yapabilirsin
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
belin sağlamsa hiç durma derim saroben zaten sorunluydum iyice pert ettim bel mel kalmadı
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bir sorum olacak, şimdi ben uygulamaları yeni yaptım, tekrardan başlasam mesela ag srp uygulasam baştan aşağı, etkili olurmu ? yoksa bi süre beklemem mi lazım ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
makinaya gerek yok ben zaten elle yapacam , senle bi paneli denesek yeterli, ben uygularım araca pedle, var pedim benim , ultra sızdırmaz![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Sıvıları sürmesi ve silmesi daha kolaydır, ama katılar daha uzun ömürlüdür.
915 fiyat/perf açısından gayet iyidir. Meguiars'ın Colli veya FK1000P kadar uzun ömürlü ürünü yok (sıkça yapılan wax dayanıklılık karşılaştırma testlerini baz aldım) ama Meguiars M16 katı wax da iyidir.
Arasıra GG ya da hepsiburada sitelerinde oluyor, keza e-bay'de. Meguiars TR sayfasında da olabilir.
Yellow wax eskilerde kaldı, çok rağbet görmüyor, kötü değil ama şimdiki waxlar daha iyi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)