Ben Şuan 3 Yıkamada 1 Yapıyorum.
Hatta Bunu Her Yıkamayada Çevirmek İstiyorum :)
NXT'nin Bir Zararı Olmaz + Faydası Olur.
Printable View
acil bir sorum olucak.yarn hava guzel ksmetse önce ag srp+nxt üstünede final34 dusunuorm.beyaz aracta nxt nin ustune final34 mantklmıdır? ayrıca ag srp yi meg pediyle elle yapıcam.uğrastığma değermi? makinam yok cnku
final hakkında bilgim yok fakat srp elle güzel sonuçlar çıkarır, ledli fener tutarak farkı görebilirsiniz, bant çekerek 50/50 test yapmayı unutmayın :) çiziklere paralel olarak uygularsanız güzel sonuç alırsınız srp için, ya da bulunduğunuz panelde yukarı aşağı ve sağa sola olarak yapın, yuvarlak şekilde yaparsanız pek etkili olmayabilir
SRPyi meg pediyle uğraşmayın bence , ped çok yumuşak olduğundan çok fazla uğraştırıyor ve iyi sonuç alınmıyor
gold class trim detailer kullanan varmı sonuç nasıl?
çok başarılı
uygun fiyatlı aranıyor.(konu kirliliği olmasın diye yazdım buraya)
Meguiars Hot rims all whell
Meguiars Nxt car wash
Sonunda geldi yavrucaklar :D
http://img532.imageshack.us/img532/3567/sv100433.jpg
Valla birkaçını arkadaşlara getirdim birkaçını kendime ama kendime getirdiklerimide satıcam mecburen arabayı bağlattık ***** para gerekiyor:(
yaw emre ne bilir polishi :D o haftad1 cilalar anca:D
konu gerçekten süper olmuş daha önce hiç bilgisi olmayan bile aracına bakımla ilgili şeyler öğrenebiliyor yanlız araç bakımı için bu kadar çok çeşit ve fiyat aralığı olması şaşırtıcı ama alınan sonuçlarda buna göre değişiyor ve değiyor
şu 65000tane meguars urunlerın benım gıbı bılmıyenler ıcın acıklaması yokmu kullanıcılardan özellıkle:) sabitlense felan konu başına