skodaturkey forumunda bayağı açıklama var fazlasıyla bilgi sahibi oluyorsunuz :) bi deneyin derim
Printable View
skodaturkey forumunda bayağı açıklama var fazlasıyla bilgi sahibi oluyorsunuz :) bi deneyin derim
Normal yıkamacılardaki kurulama bezi arabayı çizer mi?
Mikrofiber eldivenim, çift kova yıkama yöntemi ile uyguluyorum, ama kurularken sıradan bez kullanıyorum ve ufaktan çizikler başladı..
Mikrofiber büyük bez alıcam eğer işe yarıyorsa..
dostum en kotu ihtimalle A101 veya bim gibi yerlere git Meg tarzı bez alamıyorsan, 1.5 liraya mikrofiber bezler var. Havlı yani tuylu olanlardan al bi kac tane normal beze göre 10 kat daha iyi sonuc alırsın.
Rica ederim ne demek :)
her 2 üründe her 2 yöntemle kullanılabiliyor. Yabancı forumlarda el ile daha iyi sonuç alanlar var makine ile de, ama benim kanatimde el ile olmasından yana. Sonuçta bunlar dolgu özelliği olan ürünler, makine ile yüksek sürtünmeler sonucu yok olmasını istemeyiz :)
benım araç beyaz uzerıne baya bı kalıcı kir işlemış rengını açacak sonrada parlatacak ne surmem lazım bu urunler hep bırbırıne benzıyor aradakı farkları pek anlamıyorum:)
gel moruk bu yana doğru :D
ultimate compound meg ürünleri içinde 105 ten sonraki en ağır aşındırıcıdır meg ailesinde genelde 83-85-82 ürünleri kullanılır sen bence isim benzerliğinden dolayı karıştırdın.
srp ye gelince de çizikleri yok eden değilde maskeleyici biri ürün olduğu için bence uygulamalar arasında kullanmak daha uygun