Sonunda 303'ümde geldi :D
Printable View
Sonunda 303'ümde geldi :D
SwirlX hare gidermek için yeterlimidir yoksa baska onerebileceğiniz bi ürün varmıdır ? :)
hare durumuna gore degisio bazen yetmio hocam swirlx
Arkadaslar elimde nxt 2.0 tech wax glaze7 ultimate quik wax ve megy34 var.
yakın zamanda aracıma meguiarsta komple uygulamaya sokucam.cıktıktan sonra kendim elimden geldiğince boyasını korumaya ve parlak tutmaya calısacagım.
bu ürünleri hangi sırayla kullanmamı önerirsiniz.ve uygulaması ne sekilde yapılmalı?
bildiğim kadarı ile ayda veya 2 ayda bir nxt yapılsa yeterli oluyormus.her yıkamadan sonra quik wax ve üzerine 34 gecsem doğrumu yapmıs olurum?
glaze 7 ne sıklıkla uygulanmalı ve ne sekilde uygulanıyor pedle uygulanırmı uygularken ne kadar kullanmam gerekli nxt gbi cok ince olarak mı sürmeliyim ne kadar bastırmalıyım?
quik wax sıkılıp hemen silinmelimi yoksa bi müddet kurumaya bırakılmalı nxt gbi?
aynı sekilde glaze7 ve megy 34.
sanırım cok soru sordum kusura bakmayın acemiyiz :)
nxt 2 ayda bir 4 yıkamada bir uygundur, her yıkamadan sonra qw ve 34 gecebilirsin sorun olmaz faydalı olur omur icin sıktığın gibi silceksin , glaze7 ise yukarı asağı yada nxt sürer gibi sürebilirsin kimisi hemen silin diyor kimisi 20dk bekleyin diyor bunu kendin deneyip farkını görebilmen daha iyi fikir edinmis olursun hem deneye deneye ,umarım anlatabilmisimdir sersemlik uykusuzluk var suanda da kusura bakma:)
galze7 yi parça parça sür ve sil komple aracı yapıpta kurutma diğerlerini mert yazmış zaten.
.
tesekkür ediyorum cvplar için uygulama yapınca burdan paylasırım bende :)
bi sorum daha olucak butun bu işlemleri yaparken aracın kaporta kupkuru mu olmalı.
yani aracı yıkıyıp komple kuruladıktan sonramı işlemleri yapıcam yoksa hafif nemli olması mı gerekir?
kuru iyidir :)
rotary mi DA mı ?? :)
pro: rotary , amator: DA
DW de alayı rotary kullanıyo da kullanan azdır
Uzun zamandır işlem görmemiş araba için, amatörce yapılacak uygulamaya uygun hangi malzemeleri önerirsiniz? Ben sırasıyla uygulamak için şöyle bir şey planladım:
1- Güzelce yıkama :D
2- Kil
3- Meguiar`s NXT Tech Wax 2.0
4- Meguiar´s Ultimate Quick Detailer
Kilden sonra 3 ve 4 güzel bir parlaklık için yeterli olur mu? Başka neler önerebilirsiniz? Jant temizliği ve camlarda su kayganlığını arttırmak için ne kullanımalı?
Bu konulara acemiyim, öğrenmek istediklerim çok :)