Köpük olan uygun fiyatlı birini seçebilirsin
Printable View
Köpük olan uygun fiyatlı birini seçebilirsin
beyler kendi tornadorumu yaptım, içine bildiğiniz pril koydum ama köpürmeyen bir temizlik malzemesi koyun diyorlar, buna ne koyacağız?
https://www.youtube.com/watch?v=Co2LSelCD5U
https://www.youtube.com/watch?v=O8JdEr9L3eA
detaylı yapımı ekledim konuma...
http://www.techturkey.com/forum/arac...ghibli-55.html
Aracın tavan, kaput ve bagaj da ufak paslar var. Ne kullansam bunlar gider ürün tavsiyesi alabilir miyim ?
Arkadaşlar,
Merhaba,
Aşağıdaki ürünün reklamını çok görmeye başladım.
Alan kullanan test eden var mıdır?
Grand Finale Detailing Super Spray. Waterless Car Wash Spray. – Flowgenix
Magicfiberspray - Gonderiler | Facebook
Bunun yerine kesinlikle Gyeon Wetcoat tarzi bir urun satin alirim. 9 hafta koruma vaad ediyor fakat bunu zaten bilinen urunler ayni fiyata gerceklestiriyor. Ayrica reklamlarinda ABD de satis rekorlari kiran urun diye yalan soylemeleri ile bastan kaybettiler. Eskiden soyle nano boyle bilmemne aciklamalari vardi, artik X ulkede satis rekorlari kiran urun diye lanse etmeye basladilar. Web sitelerine bakinca zaten anlasiliyor. Urun kotu olmayabilir, %90 ihtimal bir yerden urunu satin alip siselemisler ben onu anliyorum Amazon Abd satis sitesinden " SECRET NANOTECHNOLOGY". Cok gizliymis :)
Merhaba,
Kuş pisliklerini temizlemek için Autoglym Active Insect Remover Böcek Temizleyici kullanmanın boyaya zararı olur mu, daha önce bu ürünü kullanan var mı? Sıkıp 15-20 sn sonra bezle sildiğimde tertemiz yapıyor
You have been blocked
4 yıldır iç aksam için sonax xtreme mat effect kullanıyordum,artık farklı bir ürün kullanayım diyorum.mat,doğal görünüm bırakan ürünleri seçtim yine.kullananlar yorumlarlarsa sevinirim
C6 miktar olarak az ama sanırım daha uzun bir koruma sağladığı için miktar üzmez
Gtechniq C6 Matte Dash 100ml
Auto finesse Spritz 500ml
Chemical Guys Natural Shine 473 ml
seramik yapışmış araca hızlı cila için öneriniz nedir ? güzel parlatıp su iticiliği olan
fiyat performansta Spritz kesinlikle en seveceğiniz ürün olur :)
Auto Finesse - Spritz 500ml
Tac System Quartz Max bu anlamdaki en iyi destekleyici ürünlerden biridir
Tac System - Quartz Max 100ml
arabanın koltuklarında oluşan su izlerini gidermek ve benzeri kumaş, plastik aksamları temizlemek için ürün tavsiyesi alabilir miyim?
QUOTE=imprezaWRC;8655810]Böcek temizleyiciler genelde bazik yani pH değeri yüksek ürünler oluyor. Ben bunu değilde mendil tipi olanını kullanmıştım. 15-20 sn sonra sildiğin için bir sorun yaşacağını sanmıyorum. Yeterki yüzeyde kurumasın :)[/QUOTE]
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Mendil şeklinde olanlardan sipariş verdim.
Merhabalar siyah clio 4 aracım var. boya durumu çok da iyi değil biraz canlandırmak istiyorum. Öncelikle illa ki profesyonel boya koruma, seramik vs yaptırmak lazım mı yoksa kendi imkanlarımla biraz canlandırabilir miyim. Birde siyah rengin dez avantajı toz tutmasını bir nebze olsun azaltacak bir ürün var mıdır ?
Başlangıç seviyesi hızlı cila, lastik parlatıcı, cam ve kaporta için bez, iç plastik aksam için önerebileceğiniz f/p oranı yüksek ürünler nelerdir. Şu evde kaldığımız günlerde Sitenin otoparkında kendi uygulayabileceğim ürünler olursa sevinirim
Bu işte uzman değilim ama kendi aracim için şöyle bir yol izledim, boya kalinligini olctuk, hata kaldırmaz seviyeye gelmişti bundan önceki yanlış uygulamalardan dolayı. Bu durumda hiç riske girmedim. Boya kalinligini ölçün bir fikir verebilir nasıl ilerleyeceginiz konusunda