User Tag List

Sayfa 166/306 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
5796 sonuçtan 3.136 ile 3.154 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polish yapabilirsiniz araciniza eger ustunde cizikler varsa. Ciziklerin de dereceleri vardir cok derin degillerse yani yikamadan olusan oval ciziklerden varsa az asindiricili bi polish yapilabilir. Kilden sonra tabiki.
    Mapped by DR.ECU

hkn017
    Misafir
    haftaya cuma aracımı teslim alacağım bulunduğum yere en yakın bu tip işlemleri yapan autowax ve autoking var boya koruma yaptırmak istiyorum daha sonrasında megy ürünleri ile tazelemek bu iki firmadan hangisini tavsiye edersiniz ve daha sonrasında hangi megy ürünlerini? kaba taslak almam gereken ürünlerden bir liste yaptım

ultimate quick detailer
    nxt 2.0 wax
    nxt şampuan
    bezler pedler vs.

bunlara eklenecekler daha vardır aracım beyaz hangi ürünleri almalıyım ??

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polish yapabilirsiniz araciniza eger ustunde cizikler varsa. Ciziklerin de dereceleri vardir cok derin degillerse yani yikamadan olusan oval ciziklerden varsa az asindiricili bi polish yapilabilir. Kilden sonra tabiki.
    Cevabınız için teşekkürler

Önereceğiniz bir ürün var mı? Elimde "SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro" var, yeterli olur mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonaxlar hakkinda bilgim yok ancak Meguiars kullanicaksaniz m83 onerebilirim onlar polish asindiriciligina gore degisirler meguiars in sitesindede urunleri inceliyebilrsinz.
    Mapped by DR.ECU

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım beyaz ve ince çizikler var, bunun için ve ciddi temizlik - parlaklık için şampuan ve cila tavsiyesi istiyorum...

* cila makinesi aldım ister el ile ister cila makinesinde kullanılacak en iyi ürünü almak istiyorum,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkn017 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftaya cuma aracımı teslim alacağım bulunduğum yere en yakın bu tip işlemleri yapan autowax ve autoking var boya koruma yaptırmak istiyorum daha sonrasında megy ürünleri ile tazelemek bu iki firmadan hangisini tavsiye edersiniz ve daha sonrasında hangi megy ürünlerini? kaba taslak almam gereken ürünlerden bir liste yaptım

ultimate quick detailer
    nxt 2.0 wax
    nxt şampuan
    bezler pedler vs.

bunlara eklenecekler daha vardır aracım beyaz hangi ürünleri almalıyım ??
    Aracınızın rengi ne olacak acaba ? Aracınızın rengine göre tavsiyelerde bulunabilirim.

Bu arada sıfır aldığınız bir araç ise, mutlaka bayi ile temasa geçin mümkünse aracı mumlu alın. Sıfır araçlar genelde mumlu geliyor ve bayiler bu mumu temizlerken aracı acaip çiziyorlar.Aklınızda olsun.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracım beyaz ve ince çizikler var, bunun için ve ciddi temizlik - parlaklık için şampuan ve cila tavsiyesi istiyorum...

* cila makinesi aldım ister el ile ister cila makinesinde kullanılacak en iyi ürünü almak istiyorum,
    Hem el hemde makina kullanımı için menzerna 203s tavsiye ederim.

Sitede xxman nickli üye satıyordu.

Şampuan olarak meguiars'ın şampuanları güzel

hkn017
    Misafir
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınızın rengi ne olacak acaba ? Aracınızın rengine göre tavsiyelerde bulunabilirim.

Bu arada sıfır aldığınız bir araç ise, mutlaka bayi ile temasa geçin mümkünse aracı mumlu alın. Sıfır araçlar genelde mumlu geliyor ve bayiler bu mumu temizlerken aracı acaip çiziyorlar.Aklınızda olsun.
    araç sıfır alındı olimpik beyaz astra teslim aldığımda mumlar temizlenmişti allaha şükür dediğiniz gibi çizik hare vs. yoktu dışarıda uygulama yaptırmayacağım siteden dragstar kemalle kendimiz colinite #915 #66 #34 vs. bişeyler uygulayacağız haftasonu yada bu gün

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem el hemde makina kullanımı için menzerna 203s tavsiye ederim.

Sitede xxman nickli üye satıyordu.

Şampuan olarak meguiars'ın şampuanları güzel
    Ozgur'un dedigi gibi cizikler icin Menzerna iyidir, sampuan olarak da Meguiar's'inkileri tavsiye ederim ben de..

cila icin Poorboy's World White Diamond Glaze tavsiye ederim.. ben 'black hole glaze'ini kullaniyorum cok memnunum, sizinki acik renk oldugundan bu yazdigim urun i$inizi gorecektir..

satin almak icin Skoda forumunda birisi satiyor 35 liraya

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgur'un dedigi gibi cizikler icin Menzerna iyidir, sampuan olarak da Meguiar's'inkileri tavsiye ederim ben de..

cila icin Poorboy's World White Diamond Glaze tavsiye ederim.. ben 'black hole glaze'ini kullaniyorum cok memnunum, sizinki acik renk oldugundan bu yazdigim urun i$inizi gorecektir..

satin almak icin Skoda forumunda birisi satiyor 35 liraya
    tarık o söylediğin adı üstünde glaze wax değil yani üstüne wax atmazsa akar gider

msm89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bi kaç şey var; aracım siyah, geçen sene ziebart'ta diamond gloss'a girdi fakat 1 sene zarfında renk dolayısıyla bir sürü çizik mevcut.
    Meguiars'ten malzeme almak istiyorum; clay kit, microfiber bez, nxt şampuan, el cila uygulama pedi, ultimate quick detailer. Bunlar temel malzemeler, bunların haricinde asıl önemli olan çizik giderme, sonrasında wax ve boya koruma için hangi malzemeleri seçmem gerektiği ?
    MUSTAFA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciziklerin yogunluguna gore polish yada compound alabilirsiniz. wax tan once parlama icin de glaze almaniz gerek poorboys black(siddetle tavsiye ederim) yada meg glaze7 alabilirsiniz. wax boya koruma icin de nxt tech 2.0 veya collnitine 915 saglam urunlerdir.
    Mapped by DR.ECU

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık o söylediğin adı üstünde glaze wax değil yani üstüne wax atmazsa akar gider
    iyi de arkadas zaten parlaklik istiyorum demis kalici olsun olmasin, parlaklik icin onerdim ben onu

msm89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciziklerin yogunluguna gore polish yada compound alabilirsiniz. wax tan once parlama icin de glaze almaniz gerek poorboys black(siddetle tavsiye ederim) yada meg glaze7 alabilirsiniz. wax boya koruma icin de nxt tech 2.0 veya collnitine 915 saglam urunlerdir.
    ok, çizikler makina harici hallolmaz sanırım ? poorboys black duydum evet, bunu nerden alabilirim sanırım e bay en mantıklısı ?
    MUSTAFA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cleanyourcar.co.uk den aldim. Cizikleri gormeden bsey diyemem ama makineyle daha prof bi uygulama olur diye dusnuyorum.
    Mapped by DR.ECU

scream3057
    Misafir
    soracağım soru için tam yeri mi bilemiyorum ama araç tavan döşemelerine zarar vermeden temizleyebileceğim bir ürün tavsiye edebilir misiniz arkadaşlar...

ya da gidip direkt oto yıkamacıda mı temizlettirmeliyim???tavan sigara dumanından sanırım is olmuş gibi bir hali var...gördükçe rahatsız oluyorum...

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar forumda uzun süredir online olamıyordum. İzninizle hem aracıma nasıl uygulama yapmak gerektiği, hemde ürünler hakkında bilgi almak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirm. (Nedense şu yeni üye modundan kurtulamıyorum )

Aracım 1998 Model Rover 216SI ön ve arka tampon harici orjinal boya. Bu güne kadar ne pasta-cila, ne bakım gördü. Hiç uygulama görmemiş bu araç için hangi işlemleri hangi sırayla önerirsiniz.

Kullanmak için Meguiar's ürünleri kullanmayı ve set oluşturmayı düşünüyorum. (Polisoj makinası, fiber bez, kil, eldiven M21 NXT) tam bir liste yaparsanız da çok sevinirim.

Aynı zamanda ön kaput ve tavanda su izleri var araçta, bez ve sünger ile yaptıklarım pek fayda etmedi.

Şuan için aklıma gelen bunlar teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foto koyabilirseniz daha net bi yanit alirsiniz boyanin durumunu gormeden yorum yapmak yanlis olur bence.
    Mapped by DR.ECU

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar forumda uzun süredir online olamıyordum. İzninizle hem aracıma nasıl uygulama yapmak gerektiği, hemde ürünler hakkında bilgi almak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirm. (Nedense şu yeni üye modundan kurtulamıyorum )

Aracım 1998 Model Rover 216SI ön ve arka tampon harici orjinal boya. Bu güne kadar ne pasta-cila, ne bakım gördü. Hiç uygulama görmemiş bu araç için hangi işlemleri hangi sırayla önerirsiniz.

Kullanmak için Meguiar's ürünleri kullanmayı ve set oluşturmayı düşünüyorum. (Polisoj makinası, fiber bez, kil, eldiven M21 NXT) tam bir liste yaparsanız da çok sevinirim.

Aynı zamanda ön kaput ve tavanda su izleri var araçta, bez ve sünger ile yaptıklarım pek fayda etmedi.

Şuan için aklıma gelen bunlar teşekkür ederim.
    Ben olsam şöyle bir uygulama yapardım.

Önce güzel bir yıkama (APC de kullanılabilir)

Daha sonra Kil

M105

M205

M66

1 kaç saat beklerdim

üzerine poorboys black hole (açık renk ise poorboys white diamond)

tekrar birkaç saat bekleyip üzerine Collinite 915.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)