elle cizik yuzde 10anca kapanır bıkac yıkamada cıkar makıneylede polıshıng pad le uygulanıp uzerı cılayla beslenıs
Printable View
elle cizik yuzde 10anca kapanır bıkac yıkamada cıkar makıneylede polıshıng pad le uygulanıp uzerı cılayla beslenıs
atarım mayk. Ama herzaman acık olmuo tel.yrn kura war dua edın guzel bı yer olsun.
arkadaşlar şimdi aracım metalik gri yavaş yavaş bende bulaştım sanırım bu hastalığa
meguiars nxt alıcam bunun içinden uygulama pedi çıkıyormu.? ve en sağlıklı ne şekilde uygulama yapabilirim
bu ürünün yanında başka hangi ürünü tavsiye edersiniz
nxt nin yanında uygulama pedi cıkıyor...nxt şampuanı ile yıkadıktan sonra nxt uygula daha sonra quık detaıler ıle micro bez ıle sil...
sitesinde 3 çeşit şampuan var ve bunların üzerinde nxt ibaresi yok
Gold Class™ Yıkama Şampuanı ve Koruyucu
Soft Wash Gel (Yıkama Jeli)
Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan
bunlardan hangisi üçünün üzerindede nxt fln yazmıyor
ayrıca quick detailer dediğin ürün bumu
Ultimate Quik Wax Hızlı Sprey Wax
ultımate wash şampuan
arkasından nxt cila
arkasından Quik Detailer® (Hızlı Yüzey Temizleyici) 473ml. - Boyalı Yüzey Bakımı
ben şampuan olarak sonaxın turuncu ürününü kullanıyorum tavsıye ederım 10 lira bıseydı..boşuna 20-30 lıra verme...quık detaıler ıle de hergun siliyorum üzerinde toz birikmesin her gun temız parlak goruntu vermesı ıcın...
bugün benzincide quik detailer şişesine mazot dolduran arkadaşların fikrini sevdim:D:D
Uber Blue Dryng Towel* Kurulama Bezi*60x90cm* - SanalPazar
arkadaşlar bu bez alınırmı yoksa meg mi alayım kullananlar yorumlar nedir teşekkürler...
arkdaslar meguiars apc anadolu yakasında nerden temin edebilirim araç içi full tavan ,halı, koltuk temizligi için kullanıcagım baska alternatif daha iyi bişi varmıdır?
Çok fazla gerekli değilse;
Meguiars ok Amal Genel Temizleyici Apc 250ml - SanalPazar
eger elden alabilcegim biyer önerirseniz sevinirim yarım kilo-1kilo civarı bişi alıcam heralde bir araç için komple yeter. bostancı tarafında fln toptancı tarzı yerler vardı sanırım bilen arkdaslar yardım ederse sevinirim.