nerden alırım bunu güvenebilceğim kargosu aksamadan göndericek bir yer varmı bildiğin
Printable View
abi erdem boya ile irtibata geç eğer başarılı olamazsan ben yardımcı olmaya calısırım hala kendime alamadım ama senin sayende gider ikimizede alırım :)
Erdem boyada stokta yok şuanda Uber :(
O zaman elin İngilizini zengin edin :(
I4D Uber Blue Drying Towel 24" x 36"
yokmu bu çizmeyen iyi kurulayan bezlerden getirebilecek kimse bide valet pro için cok iyi diyorlar eğer liste yapılacaksa hemen yapalım alalaım bu bezlerden
hakan abi chemical guys mu ubermi? :) valet pro için ne diyorsun?
Cguys'da iyidir, überde iyi kurular. Cguys bir parça daha yumuşak kalıyor. İkiside çizmeden kuruluyor. Valet pro kullanmadım. Ama valet pro'da kabul görmüş iyi bir markadır. Bir tane carnauba şampuanı var, evde duruyor merakımdan almıştım. Deneyip, video, foto çekip beraber burada yorumlarız :)
okey . haftasonu geçtiğimde karşıda bir kaç soru var aklmda onlarıda sorarm sana :) bez kesin olarak almam lazm cok arada kaldım ubermi valet pro mu diye simdi bide cguys geldi :D
abi bunu sen yapmstırsın sanrım :) hangisi bu testlere göre?
CG rulez :) :D
Ya ben yaptım yapmasınada taraflı test gibi gözükür o yüzden no comment. Bence bu testi, bezi alacak kişinin yapıp kararı vermesi daha doğrudur.
Ama şunu söyleyeyim, uber kullananların dakika 1 gol 1 şikayetleri ürünün yıkandığında direkt mavi boya vermesidir. Yani bezi kullanmadan önce mutlaka tek başına makinada sadece deterjan ile yıkamak gerekli. Uber Bez renk vermez diyerek bezle beraber başka şeylerde yıkanırsa hepsi mavi çıkabilir, başına gelenlerden biliyorum.
P.S : Mf bezlerinizi makinada yıkarken sakın yumuşatıcı koymayın, bir müddet sonra yapısı bozulur. Bezleri elde de yıkamayın, gene emicilik özelliği gider.
Kanka CG kurulama bezi var mı elinde?
PM atıyorum cvp bekliyorum ;)
hakan abi varsa einde bende pm fiyat istiyorm senden cebimize uygunsa alalım