User Tag List

Sayfa 215/306 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon
5801 sonuçtan 4.067 ile 4.085 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1e1 veya 3e1 sulandırıp kullanabilirsiniz yerine göre. motor için genel temizleyici kullanıp sonuç almadığınız için mi ipa düşünüyorsunuz ?

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok elimde 1 litre falan ipa var isimi gorurse kullanmak istiyorum. Sadece plastige borulara zarari olur mu bilmiyorum
    00' Civic 1.6IES

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Car Care deyince turtle wax ürülerinden asla vaz geçmem , adamlar boya koruma da dünya lideri, fakat türkiye de pek yaygın değil.Turtlewax sektöründe 1 numara

G buradan ürünlerin detaylı açıklamasına ve çeşitliliğine ulaşabilirsiniz.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camlarım inanılmaz derecede lekeli. silmek falan fayda etmiyor, bir türlü geçiremedim.
    özellikle ön camda sileceğin geçtiği yerlerin izi oluyor. hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    Cam pastasi ve cam temizleyici urunlerle gecme olasiligi oldukca muhtemel.

Cogu uygulama merkezinde bulamasaniz bile kendiniz kolayca temin edebilip uygulatabilirsiniz.

Alıntı omergrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Car Care deyince turtle wax ürülerinden asla vaz geçmem , adamlar boya koruma da dünya lideri, fakat türkiye de pek yaygın değil.Turtlewax sektöründe 1 numara

buradan ürünlerin detaylı açıklamasına ve çeşitliliğine ulaşabilirsiniz.
    Markalarin teknolojileri yenileme konusunda calismalari var fakat TW bu konuda benim fikrimce geriden geliyor. Tabiki belli bir alici kitlesi var ama TR'de ayni fiyat bandinda daha iyi urunler bulabileceginizden supheniz olmasin.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Turtle wax in ciro olarak en büyüğü olduğu doğrudur. Hatta bu aralar cok popüler olan bu ürün üreticilerinin alayinin toplamindan bile kat kat daha büyük*.

1 numara olduguna ise hic inanmıyorum. Ama dunyanin her yerinde satiliyor ürün gami inanılmaz geniş vb..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Turtle Wax is the largest automotive appearance products company in the world and distributes its products in more than 90 countries

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kil kullanımıyla alakalı iki sorum olacaktı:
    1- kil tek kullanımlık mı oluyor? yani arabayı komple geçtikten sonra aynı kil ile başka bir uygulama yapma şansımız oluyor mu?
    2- araca sadece kil uygulasam,ardından başka bir cila koruma vs atmasam bir zararım olur mu?

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kil kullanımıyla alakalı iki sorum olacaktı:
    1- kil tek kullanımlık mı oluyor? yani arabayı komple geçtikten sonra aynı kil ile başka bir uygulama yapma şansımız oluyor mu?
    2- araca sadece kil uygulasam,ardından başka bir cila koruma vs atmasam bir zararım olur mu?
    1) Bir kez kullanmanız daha sağlıklı olur çünkü kile yapışanlarla aracı çizebilirsiniz, isterseniz atmayıp jantlarda veya camlarda kullanabilirsiniz ama tek kullanım en sağlıklısı bence
    2) Kil uygulayarak sadece boyadaki kirleri almış oluyorsunuz, kilden sonra iyi bir sealant/wax lazım

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zararı olmaz tabi ama kil boyadaki kirleri aldığı gibi wax sı da alir. Tekrar wax atarsanız iyi olur

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı çizmeyecek , cilasını götürmeyecek , kaportanın tozunu almak için kullanılacak bez önerisi olan var mı ? 3m in cila bezini kullanıyorum işimi görüyor ama yazık bu beze.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın ilgililer soru bombardımanına hazır olun lütfen

1- kil nasıl uygulanır? araç nemli veya kuru mu olmalıdır? En iyi kil hangisidir? bu ürün tek kullanımlık mı? kil kaydırıcı kullanmanın eksileri var mı?

2- kil uygulaması sonrası fusso coat uygulamak istiyorum, doğru bir sıralama mı?

3- Fusso coat sonrası silebileceğim en iyi mikrofiber bez hangisidir? süet bez nerelerde kullanılmalıdır?

şimdilik bu kadar sonrasında jant temizliği sorularımla sizleri boğmaya hazırım

keyifli forumlar ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın ilgililer soru bombardımanına hazır olun lütfen

1- kil nasıl uygulanır? araç nemli veya kuru mu olmalıdır? En iyi kil hangisidir? bu ürün tek kullanımlık mı? kil kaydırıcı kullanmanın eksileri var mı?

2- kil uygulaması sonrası fusso coat uygulamak istiyorum, doğru bir sıralama mı?

3- Fusso coat sonrası silebileceğim en iyi mikrofiber bez hangisidir? süet bez nerelerde kullanılmalıdır?

şimdilik bu kadar sonrasında jant temizliği sorularımla sizleri boğmaya hazırım

keyifli forumlar ...
    Kili her iki şekilde de kullanabilirsin. Kilin yüzeyde takılmamasına özen göstermen lazım. Kili hamur kıvamına getirip öyle kullanmalısın. Kullandığın yüzey kirlenince katla ve yeniden yoğur. Yere düşerse at çöpe.
    Kil kaydırmak için quick detailer sınıfında ürünler var. Clay lube adı altında satılıyorlar. Turtle wax ve Meguairs'ın yüzey temizleme kitleri var, yapı marketlerde satılıyor, oralardan temin edebilirsin.
    Soft99 Fusso öncesi kil tek başına yeterli gelmeyebilir, Crystal concept deep clean ürününden kullanman gerekebilir.
    Fusso'yu silmek için bol tüylü ve yumuşak mf bez alman yeterli. Bim'de, bauhaus ve carrefour'da mf bez satılıyor. Bol tüylü ve yumuşak olanı bim'de mevcut. Diğerleri biraz daha sert bir yapıya sahip.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kili her iki şekilde de kullanabilirsin. Kilin yüzeyde takılmamasına özen göstermen lazım. Kili hamur kıvamına getirip öyle kullanmalısın. Kullandığın yüzey kirlenince katla ve yeniden yoğur. Yere düşerse at çöpe.
    Kil kaydırmak için quick detailer sınıfında ürünler var. Clay lube adı altında satılıyorlar. Turtle wax ve Meguairs'ın yüzey temizleme kitleri var, yapı marketlerde satılıyor, oralardan temin edebilirsin.
    Soft99 Fusso öncesi kil tek başına yeterli gelmeyebilir, Crystal concept deep clean ürününden kullanman gerekebilir.
    Fusso'yu silmek için bol tüylü ve yumuşak mf bez alman yeterli. Bim'de, bauhaus ve carrefour'da mf bez satılıyor. Bol tüylü ve yumuşak olanı bim'de mevcut. Diğerleri biraz daha sert bir yapıya sahip.
    şimdi kil olayını az çok anladım kilden sonra "crystal concept deep cleaner" öneriyorsunuz, peki bu nasıl uygulanıyor? tüm ürünleri anlayıp tek seferde alışverişimi tamamlamak ve tüm ürünler elimdeyken uygulama yapmak istiyorum kili yaptım, sonra aracı duruladım, sonrasında kurulayıp crystal concept deep cleaner'ı mı uyguluyoruz, kutunun arkasında uygulama tavsiyesi yazıyor mu?

son olarak da Soft99 Fusso ve 5-10dk sonrasında yumuşak ve bol tüylü mf bez ile silme işlemi. bu kadar sanırım zevkli olacağa benziyor, teşekkürler...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta.. İron cut veya iron x sonrası kil onun sonrasında deep clean yapılabilir. Temiz bir yüzey olur.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır km araca yıkama sonrası meguiars quick wax dışında herhangi bir uygulama yapılmalı mıdır koruma amaçlı vs?
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır km araca yıkama sonrası meguiars quick wax dışında herhangi bir uygulama yapılmalı mıdır koruma amaçlı vs?
    Aynı soruya ek olarak bir soru da ben sorayım.

Bayiden aracımızı aldıktan sonra koruma amaçlı nasıl bir uygulama yapalım ? Araç yeni i20 kaşmir kahve metalik. Würth'ün ikitellideki dükkanında mumlu cila gördüm, sizce nasıl bir sonuç verir ?

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı soruya ek olarak bir soru da ben sorayım.

Bayiden aracımızı aldıktan sonra koruma amaçlı nasıl bir uygulama yapalım ? Araç yeni i20 kaşmir kahve metalik. Würth'ün ikitellideki dükkanında mumlu cila gördüm, sizce nasıl bir sonuç verir ?
    bence kaliteli biyerde nano koruma yaptırın.

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır araca kilden sonra ipa yapmak gerekli midir ?
    Sonrasında Soft 99 uygulamayı düşünüyorum

omco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır araca kilden sonra ipa yapmak gerekli midir ?
    Sonrasında Soft 99 uygulamayı düşünüyorum
    Kil yaparak boyayı zaten temizlemiş oluyorsunuz ama kil kaydırıcı olarak quick detailer vb bir ürün kullandıktan sonra yüzeyi kalıntılarından ayırıp wax'ın boyaya daha iyi işlemesi için ipa kullanmak iyi olur. Kil kaydırıcı olarak şampuanlı su kullanırsanız aracı tekrar yıkamayı unutmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)