lastik parlatıcısı konusunda çok çeşit denedm 3d meguars sonax vs. ama hiç biri meguars endurance jelin yerini tutmadı kalıcılık ve parlaklık olarak
Uzun yıllar Meg Endurance kullanmış biri olarak yazayım, 4-5 paket eskittim sadece kendim..
Sonax Xtreme ile öyle uçurum farkı yok dayanım olarak. Aradaki fiyat farkına değecek bir ürün değil yani. 10 TL fark var ortalama. Amaç yapış yapış parlaklık ise meg den şaşmayın ama. Sonax'ı yıkarken bile kir tutmadığı belli oluyor benim arabada.
Kullandığım en iyisi ise Gyeon Tire idi bugüne kadar bu arada.
Benim bugüne kadar en mutlu eden ürün Soft99 Black&Black Tire Coating ürünü oldu. Bir lastik parlatıcısı 2 ay korur mu ya, bu korudu işte. Fakat kokusu çok berbat, uygulama esnasında maska takmak şart.
Eğer dön yardımı ile uygularsan s2o olayını gözle görebilirsinlastikteki seramik katman gibi koruyor, ben fazlaca memnun kalmıştım. Googledan videoları izlemeni öneririm
Her yıkamada uygulamak gerekmiyor en azından ben her yıkamada tazeleme yapmadım. Yağmur çamur da gördü ve 2 ay dayandı. Kalıcılığı hakkında fikir sahibi olmak için çok az bir miktarı jantın göze batmayacak bir yerine sür ve kurumasını bekle sonra bak bakalım çıkarabilecekmisin(çıkarabilmek için zift sökücü gerekiyor
)
Açık renk iç döşeme - tavan temizliği için öneriniz var mı. Araçta sigara kullanıldığı için tavanda kararmalar var. Ayrıca plastik parçalarda da kararmalar var.
Meguiars - D101 - All purpose cleaner işi mi görür mü ? Önerilerinizi bekliyorum.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Hem fiyat hem performans olarak tek ürün ...
Valet Pro Classic Carpet Cleaner
Kullanıma hazır vers - 500ml
26.95TL
Konsantre 1L ( Dağıtıcı sprey şişe gerektirir )
44.95TL
Konsantre 5L ( Dağıtıcı sprey şişe gerektirir )
86.95TL
Konsantre ürünün ideal sulandırma oranı 1:40 yani 1L 'lik karışımda 25ml ürün eklemeniz yeterli olacaktır. Ürünün 1:1 yani 500ml su 500ml ürün şeklinde dahil çok kez test ettik, plastik, döşeme, cilt, göz, sağlık bozmaya yönelik en ufak bir hadise yok sadece gereksiz ürün sarfiyatı sağlıyor..
Kullanıma hazır vers. 500ml ile de standart boyutlardaki tüm araçlarda bir kere oldukça detaylı şekilde döşeme temizliği sağlayabilirsiniz.
Sonax Cam Buz Cozucu - 500ml
Bu buz çözücü ürünleri kullanan var mı acaba işe yarıyor mu?
Meguiar's ürünlerini bölünmüş olarak alabileceğim bir yer var mı? Meguiar's 86 ve 66 almak istiyorum.
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
aracın tüm yüzeyindeki demir tozlarını neyle arındırabiliriz, renk beyaz bilmem farkediyor mu ? en uygun fiyatlı olursa sevinirim![]()
İLETİŞİM
iletişime geçebilirsiniz.
Bu ürün gayet keyif verecektir
Auto Finesse Iron Out 500ml
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)