bence fussodan sonra buna para harcamak israf fussonun standart hali zaten bu fotodan basarılı durumda olması gerekiyor eğer performansı bunun altına düşmüşse fussoyu tekrar sür. fusso zaten kocaman bi kutu sürmekle bitecek ürün degil sür sür geç :)
Printable View
bence fussodan sonra buna para harcamak israf fussonun standart hali zaten bu fotodan basarılı durumda olması gerekiyor eğer performansı bunun altına düşmüşse fussoyu tekrar sür. fusso zaten kocaman bi kutu sürmekle bitecek ürün degil sür sür geç :)
Arkadaşlar bu silikonlu su çekme aparatı aracı çizer mi?
https://i.hizliresim.com/alOBdz.jpg
Arkadaşlar sizce nxt mi yoksa menzerna mı hangisi daha iyidir
http://www.techturkey.com/forum/foto...riniz-224.html
konuda #4247 numaralı fotoğraf benim aracımın konusu. NXT sürdüğümde çekmiştim, çok güzel parlatır fakat biraz fazla toz tutar.
Manzerna hiç kullanmadım, yorum yapamayacağım.
Menzerna nin urununu denemedim ama NXT i tavsiye etmem. Bir kutu silikon, parlakligi muthis, silerken koyu araclarda problem, omru cok kisa, asiri toz cekiyor. Parlakliktan biraz kisarim, dayaniklilik cok olsun diye bir tercih yaparsaniz Fusso yu tavsiye ederim cila kivaminda. Yada gider 65tl e Sonax BSD(Brilliant Shine Detailer) alirim.
Katiliyorum sonax bsd inanilmaz bi ürün. Fusso dan net daha uzun gidiyor. Su iticilik mükemmel. 1 e 1 saf suyla inceltilebilir tam fiyat performans ürünü. Sıktıktan sonra beklemiceksiniz ama yoksa silmesi baya zor oluyor.
mothers protectant 115 ml - Google-Suche
arkadaşlar merhaba,
böyle bir ürün bana hediye geldi. mothers ürünlerini duydum ama bu ürün hakkında detaylı bir bilgi bulamadım. fiyatınıda bulamadım :) uv korumasını falan okudum var diye bir de uygulama videosu var.
Aracın ön kaputunu yeni boyattım. Renk siyah. Geçen ağacın altına bıraktım damla damla reçine izleri kaldı. Kabası yok ama izleri var. Boyattığım yere gittim makineyle pasta yaptı ama boya yeni içine işlemiş dedi izler öyle kaldı. Silmeye kalksam bile kaput çiziliyor. Ayrıca yağmur lekeleri bile damla damla kalıyor ne kadar yıkasam da izleri duruyor. Sizce boyanın taze olmasında mı sıkıntı? Yoksa bu izleri yokedebilirmiyim. Çok canım sıkıldı yepyeni boya eskisinden kötü duruyor
ön camı yeni değiştirdim. bu opel arabamda önce silecek çalışıyor sonra su geliyor buda camı çizmeye daha çok etki ediyor. şuan için f/p ürün yağmur kaydırıcı ney kullanıyorsunuz ?