Sinek böcek kalıntıları için amatör sprey geldi meguıarste deniyoruz sonra satışa cıkacak ben memnun kaldım ankaradan gelmiş arabada denedik![]()
Sinek böcek kalıntıları için amatör sprey geldi meguıarste deniyoruz sonra satışa cıkacak ben memnun kaldım ankaradan gelmiş arabada denedik![]()
5 litrelik versiyonları geldimi acaba ? Hyper wash ve APC özellikle.
Çok sevinirim.![]()
APC zaten var ama bazen bulunamayabiliyor arkadaş onu sordu.Galonlar kaç litrelik sorucam bu arada.Bende 3.75 diye biliyorum
dün gece 11de würthe giren aracım daha yeni çıkıyoryapılan uygulamalar, kil+boya temizleyici+kayganlaştırıcı+çizik giderici+pasta+cila. Pazar günü boya koruması + nano teflon cilamıdır nedir o meret yapılacak.Şimdilik aracın hali bu
İşin gerçeği aracım zaten boyası çok iyi durumda ama vernikte baya bir çizik vardı onlar %80 azaldı şimdi baktım mı midem bulanmıyor en azından
![]()
Guzel duruyor..![]()
Guzel olmus, farketmistir illa ki, gule gule kullan.. 3 gunde etkisini kaybetmez NXTBen en son ne zaman cilaladigimi unuttum ama boya hala bakimli oldugunu belli ediyor dokununca.. Meg ile yikayinca yanmasi da cabasi..
Teşekkür ederimBoya temizleyici + kil yaptık yani verniğe kadar indik hiçbirşey kalmamıştır. Pazar günü olsun bitsin bakalım duruma göre hareket edicem. Yalnız şunu söyliyim würth'ünde cilası müthiş ama çok pahalı. 1lt'si 380tl
Bu cila dursun birazda sonra NXT yaparız ama bu sefer düşük devirli polisaj makinesi ile yapıcam
![]()
Ya arkadaşlar biran kimse Würth den bahsetmiyecek diye korktum...BAhsedilen cila bu
5 LT kdv dahil 290 TL.Benim aracada bir ay önce uyguladık.Sitesinde avanajlarını şöyle belirtmişler:
Basit ve seri bir şekilde böcekler, katran, ağaç reçinesi ve diğer dayanıklı kirleri çıkartır.
Sürekli olarak iklim şartlarına karşı korur (UV ışınları, tuz vs...)
Yağmur ve kir iteleyicidir (Boncuk şeklinde oluşum) Bu gerçekten doğru tozu çok az tutuyor aracım
Çok fazla atmosferik etkilerde kalmış boya tabakaları sorunsuz olarak tekrar parlar ve küçük çizikler de düzelir (Abrasif etki)
Kesinlikle düzelmiş üst düzey yapısı
Düzenli ve pırıltılı bir parlaklık
Şeritler ve dalgalanmalar oluşmaz
Boyaya tekrar eski rengini kazandırır
Silikonlu
Bunlar da benim araçtan fotolar;
![]()
Makine ile mi uyguladınız? Yoksa pad ile yedirdiniz mi ? Maşallah çok güzel olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)