User Tag List

Sayfa 302/306 İlkİlk ... 202252292300301302303304 ... SonSon
5796 sonuçtan 5.720 ile 5.738 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar, aracı kendim yıkamayı uğraşmayı seviyorum. Bugüne kadar hep detailing dükkanı olan tanıdığımda yıkıyordum malzeme sorunu çekmiyordum

Şimdi dükkan yoğunluğundan fırsat olmuyor yıkamaya. Kendim için yeni bir set oluşturmak istiyorum benzinlikte yıkarken yardımcı olacak.

Daha önce ve şuan aktif olarak kullandığınız F/P ürünler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hızlı cila, wax, demirtozu, iç detaylı ve kurulama bezi.

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, aracı kendim yıkamayı uğraşmayı seviyorum. Bugüne kadar hep detailing dükkanı olan tanıdığımda yıkıyordum malzeme sorunu çekmiyordum

Şimdi dükkan yoğunluğundan fırsat olmuyor yıkamaya. Kendim için yeni bir set oluşturmak istiyorum benzinlikte yıkarken yardımcı olacak.

Daha önce ve şuan aktif olarak kullandığınız F/P ürünler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hızlı cila, wax, demirtozu, iç detaylı ve kurulama bezi.
    Benzinlik için benim tavsiye niteliğindeki ve kullandığım ürünleri yazıyorum. Ayrıca bir videomda vardı bunla ilgili onu da bırakıyorum link olarak.

Ön Şampunan;
    Yaz için K2 Bela (Aynı zamanda temaslı yıkama içinde kullanılabiliyor, 2 si 1 arada gibi. )
    Kış için Pre wash K2 Bora korumaya zarar vermiyor ve kirleri güzel söker.
    Hızlı cila uygulaması kolay sonucu iyi olsun dersem Polytop hybrid conservier maximus, seyreltilip kullanıldığı için birim fiyat olarak epey ekonomik, parlaklık, hidrofobi gayet yeterli, yıkama sonunda fısfıslıyor ve güzelce duruluyorsun bu kadar, aynı zamanda kurulama yardımcısu bir ürün gibide görebiliriz ürünü.
    Demir tozu için, K2 Roton derim sonuç iyi kiraz kokulu olması o demir tozunun kötü kokusunu epey bastırıyor, diğer alternatifler Dk Chemie Ferrof, Koch Chemie RRR da iyi sonuç verir ama kokusu gerçekten kötü...
    Kurulama havlusu olarak büyük boyutta ve gsm değeri yüksek fiyatı en uygun ürün tercih edilebilir.

Jant lastik davlumbaz kapı içleri ve motor temizliği için önerim Flowey R1 seyretilen bir üründür ve güvelidir.

Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @SeRKaN Flowey R1 güzel bir jant temizleyicidir, her yıkamada bu ürünü kullanabilirsiniz, güvenli bir üründür, aynı zamanda seyreltilerek kullanıldığı için 1 litre ürün epey bir zaman yeter, aynı zamanda davlumbaz, lastik, kapı içleri ve motor temizliği içinde kullanılabiliyor, bu ürünü düzenli kullanır, 4-5 aylık periyodlarda demirtozu temizleyici kullanırsınız demirtozlarında ciddi bir düşüş gözlemlersiniz. K2 Roton, Dk Chemie Ferrof güzel üründür, Koch Chemie RRR de iyidir ama kokusu çok kötü..
    Konu mirafiori tarafından (25-09-2024 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir.

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demir tozu temizleyiciyi her yıkamada kullanmanın bir zararı olur mu acaba haftada 1 kere mesela
    Umbrella Corporation

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demir tozu temizleyiciyi her yıkamada kullanmanın bir zararı olur mu acaba haftada 1 kere mesela
    Boyazsız yüzeylerde, paslanma v.s yapabiliyor, ama zaten demirtozu temizliği araç geneli için konuşuyorum, senede 1-2 kez yapmak yeterli, sanayi bölgesindeyseniz, bu sıklaşabilir, jant için her yıkamada hiç gerek yok, güzel jant temizleyicisi ile her yıkamada temizlik yaparsanız, 2-3 ayda bir yapsanız yeterli olacaktır, ve demirtozlarında ciddi bir düşüş gözlemlersiniz, bu periyotta diskten gelen parçacıklar yıkamada zaten arınacak, kalanlar ise yıkamanın halledemediğidir.

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyazsız yüzeylerde, paslanma v.s yapabiliyor, ama zaten demirtozu temizliği araç geneli için konuşuyorum, senede 1-2 kez yapmak yeterli, sanayi bölgesindeyseniz, bu sıklaşabilir, jant için her yıkamada hiç gerek yok, güzel jant temizleyicisi ile her yıkamada temizlik yaparsanız, 2-3 ayda bir yapsanız yeterli olacaktır, ve demirtozlarında ciddi bir düşüş gözlemlersiniz, bu periyotta diskten gelen parçacıklar yıkamada zaten arınacak, kalanlar ise yıkamanın halledemediğidir.
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sizin önerdiklerinizden güzel bir jant temizleyici almam yeterli olacak o halde.
    Umbrella Corporation

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç ve dış trimlerdeki piyano black leri temizlemek ve korumak için ne önerirsiniz?
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    torpiodo matlaştırmak için önerilerinizi alabilir miyim?
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam, açık renk iç döşeme yağmurda baya berbat oluyor. Ne kullanmak lazım temizleyici & koruyucu olarak ?

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardicli2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İç ve dış trimlerdeki piyano black leri temizlemek ve korumak için ne önerirsiniz?
    Çizikleri bir nebze yok etmek ve korumak için işinizi glaze bir ürün görecektir.

Auto Finesse Derin Parlaklık Veren Cila - Ultra Glaze 250ml | Detailbox

Alıntı Hondafatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    torpiodo matlaştırmak için önerilerinizi alabilir miyim?
    Bir fırça yardımıyla şu ürünü değerlendirebilirsiniz

Valet Pro Genel Temizleyici - Classic All Purpose Cleaner 500ml | Detailbox

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çizikleri bir nebze yok etmek ve korumak için işinizi glaze bir ürün görecektir.

Auto Finesse Derin Parlaklık Veren Cila - Ultra Glaze 250ml | Detailbox

Çizik yok hocam. Araç 0. seramik kaplama yaptırıyorum. Piyanolara ne yapabilirim diye sormak istediydim.
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PPF kaplama tek çözüm.

aracınıza uygun hazir kesim varsa yardımcı olabilirim. Arac marka model nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar,

Foam Lanc,e yani doğru ürünü anlatabildiysem pompa ile köpük yapan şişede kullanılmak üzere ekonomik sayılabilecek şampuan ne önerirsiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alfistifosi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Foam Lanc,e yani doğru ürünü anlatabildiysem pompa ile köpük yapan şişede kullanılmak üzere ekonomik sayılabilecek şampuan ne önerirsiniz?
    Yaz için mi kış için mi ürün önerisi istiyorsunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaz için mi kış için mi ürün önerisi istiyorsunuz?
    Cevabınız için teşekkürler. Her mevsimde kullanabileceğim bir ürün istiyorum. Aracın çok kirlenmesini beklemeden sık yıkayan birisiyim. Ek olarak belirteyim. Benzinlikte önden su ile kiri akıtıp sonra köpükleyip mikrofiber eldiven ile heryerini hafifçe yıkayıp köpüğün üstüne Polytop konstre hızlı cila püskürtüp peşinden duruluyorum. Yıkama rutinim bu şekilde. Önerinize her türlü açığım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alfistifosi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevabınız için teşekkürler. Her mevsimde kullanabileceğim bir ürün istiyorum. Aracın çok kirlenmesini beklemeden sık yıkayan birisiyim. Ek olarak belirteyim. Benzinlikte önden su ile kiri akıtıp sonra köpükleyip mikrofiber eldiven ile heryerini hafifçe yıkayıp köpüğün üstüne Polytop konstre hızlı cila püskürtüp peşinden duruluyorum. Yıkama rutinim bu şekilde. Önerinize her türlü açığım.
    Size tavsiyem şu yönde olacaktır. F/P olarak 2 şampuan almanızı rica edeceğim. K2 Bela ve K2 Bora, K2 yazlık bir şampuandır, daha hafif kirlerde etkilidir ve kova şampuanı olarakta kullanılabilir. Bora ise Pre wash tarzı sprey başlıklı bir şişe ile kullanılabilir korumaya zarar vermeye ağır kirlerde etkili bir üründür. Bu ürün önermemin sebebi Belanın zayıf kalacağı kış kirlerinde etkili olacaktır. Bu ürünlere geçtikten sonra su tutmadan direk ürünleri uygulayın, ıslak zeminde tutunma düşeceği için ürünün etkisi az olacak ve akıp gidecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size tavsiyem şu yönde olacaktır. F/P olarak 2 şampuan almanızı rica edeceğim. K2 Bela ve K2 Bora, K2 yazlık bir şampuandır, daha hafif kirlerde etkilidir ve kova şampuanı olarakta kullanılabilir. Bora ise Pre wash tarzı sprey başlıklı bir şişe ile kullanılabilir korumaya zarar vermeye ağır kirlerde etkili bir üründür. Bu ürün önermemin sebebi Belanın zayıf kalacağı kış kirlerinde etkili olacaktır. Bu ürünlere geçtikten sonra su tutmadan direk ürünleri uygulayın, ıslak zeminde tutunma düşeceği için ürünün etkisi az olacak ve akıp gidecektir.
    Yardım ve tavsiyeniz için tekrardan teşekkür ederim hocam. Her iki ürünü de alacağım. Önden durulama yapmadan yıkama fikri hiçbir zaman aklıma yatmazdı fakat siz kire tutunma işlemini tarif edince aklıma yattı. İlk fırsatta deneyeceğim.

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reçine temizlemek için önerebileceğiniz ürünlere açığım. Park edilen bahçede, Çam ağaçları sebepli sık sık sorun oluyor, kış aylarında ayrı bir dert. Yazın sıcakla birlikte eriyip silecekler çalışınca gidiyor ancak kışın resmen cam üzerinde küçük cam parçaları gibi kalıp, hatta yumurta beyazı dökmüş gibi bulanıklaştırıyor. Araç kaportasında bu durumdan müzdarip maalesef ancak camlar bu sıra daha önemli ve can güvenliğini etkiliyor. Sabah erken ve akşam saatlerinde karşıdan gelen araçların ışığı çok kötü kırılıyor.

Ürün önerirken amatör kişi uygulayacak diye düşünün lütfen, alet vs gerekmeden. (Örneğin kil önerip, sonrasında pasta yapmanız gerekir gibi bir durumu kastediyorum.) pro önerilere de açığım elbette.

Araç şirket aracı olmasa ve otopark da şirketin bahçesi olmasa tabiki kalıcı olarak başka çözümlerim olabilir, ancak şartlar bu şekilde.

Not: Sitede bu başlığı buldum ama emin de değilim kullanan var mı yok mu ?

https://www.techturkey.com/forum/det...temizligi.html

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de benzer sorun var. yazın ve kışın çig yagması ile birlikte araca dökülüyor. su ile çıkıyorsa yıkamadan yıkamaya temizleniyor herhangi birşey yapmana gerek yok.
    ama daha taneli ve inatçı ise deneyeceğin malzemeler.
    zift sökücüler.
    etiket sökücüler
    izopropil alkol

akrilik temizleme tineride olur

yıkama sırasında kendiliğinden çözünüyorlarsa bu malzemelere gerek yok. çözünmüyorsa bunları dene.
    bulabildiğin ulaşabildiğin en basit üründen başla.yardımcı olacaktır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)