KDV dahil 272 tl ye geliyor. Toplu alımlarda mesela bu listeden 3 set. 250 tl ye geliyor çokda güzel rakam yani. Dert yok tasa yok KDV verip memleketede faydamız dokunur hem.Şirketi olanda masraf yazar.
Teşekkür ederim ahmetcim nasıl tedarik edeceğiz peki nakit/kart ödeme nasıl olacak.
Sonunda hayallerime kavuştum![]()
Pazar günü önce çift kova yöntemi le Meguiars NXT Generation Car Wash ve Meguiars Microfibre wash Mitt ile güzelce yıkayacağım sonra Meguiars Water Magnet Drying Towel ile kurulayıp 25 gr lık clay bar (medium grade) ve Meguiars Ultimate Quik Detailer ile güzelce boyaya yapışmış elimize pütür şeklinde gelen kirler temizlenecek.
Quick Detailer ,Wax , NXT Wax için ayrı ayrı WOLFGANG concours series uygulama pedleri , Scratch X 2.0 için Meguiars Event Coat kullanılacak. Sonra bir daha durulama ve Meguiars Ultimate Quik Detailer (kireç lekeleri kalmasın diye ). Ardından Meguiars SCRATCH X 2.0 ile yıkama sırasında oluşan ince çizikler den kurtulup üstüne boyaya Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0 uygulayacağım.Ardından da yine boyaya ve ekstra olarak camlara Collinite 915 WAX ile ultra ince bir wax atacağım tabii bunları parlatırken elimin altında Meguiars Supreme Shine Microfiber Towel olacak . Önce NXT 2.0 uygulamak (çünkü o bir sealant ) wax ın ömrünü uzatacak ve parlaklığı uzun süre korumamı sağlayacak Ardından jantlara ve egzos a Meguiars Hot Rims Mag & Aluminum Polish uygulayıp araçla ilgili işlemlere son verip Fotoğraf çekimine geçeceğim.Sonuçları burada paylaşırım (yorgunluktan ölmez isem )
![]()
ahah okurken yoruldum ben bunlarin hepsini tek sefer yapmak baya yoracak o kesin![]()
Araca profosyonel uygulama yapmadan istediğiniz kadar uğraşın bi yere kadar sonuç alırsınız. Önce profosyonel şekilde pasta cila boya korumanızı yaptırın ondan sonra korumaya ve parlatmaya devam edin.
Kanka plan bu ama kel Tech Wax ve yıkama işini 3 saatde yapan ben bu planı kaç saatte yaparım kim bilir.Hanıma şimdiden söyledim pazar günü beni unut diye..Ama tüm bunları yapıp Konyaaltından bir Lara ya Yalım ın oraya gitmek ve tüm bakışların üzerinde toplanması gevşetir beni heralde.![]()
Tholga adam giib pro uygulama yapan neresi var. Hare izi görürsek para vermeyeceğimiz. Ben 1 ay önce yaptırdım ama hare izi hat saffada.
Barışım ahmet satış yapmıyor yardımcı olmak için toptancıyla görüştü.
Tolga bahçelievlerdeki bayi duruyormu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)