GP gerginleşiyor yani?![]()
valla yorgunluktan ve uykusuzluktan ben bayağı gerildim
biraz ara verdim nfs shift oynuyorum ama uyuya kalıcam o derece kötüyüm acilen eve gitmem lazım![]()
haaha 1 saat önce de arabanın üstüne reçine yağdı (fenerde zoraki ağaç altına park ettim , cumartesi gecesi) diye üşenmeyip bayağı bi quikdetailerla caddenin ortasında temzlik yaptım , şahitlerim mevcut
![]()
![]()
şuanda uykusuzluktan farları söktüm hatta dahada derine daldım camınıda söktüm içini zımparalamaya başladım![]()
Bende önceki gece canım sıkıldı NXT yaptım saat 2
Sonra dün colliniler geldi,NXT üstüne de colli yaptım.1saat sonrada ultimate detailer yaptım sonuç perfect. Yok böle bir parlaklık, arabayı çarşının merkezine park ettim karşısındaki cafenin terasına geçip baka baka nargilemi içtim![]()
sabah gozume guzel geldi 1-2 foto cekeyim dedim tozlu tozluyken
ah bi de uygulama olsa..
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce NXT 2.0 +Collinite 915 tek kat uyguladığım aracımın siyah jant,ayna,spiler li fotoğrafı yoktu bugün tripodu da alınca çekeyim dedim..Umarım beğenirsiniz...Aracı da dün akşam yıkayııp Megy UQD ile geçmiştim üzerinden..
![]()
siyah-kirmizi kombinasyonuna bayildim ben on tampon haricharika olmus..
yikayinca cilalar gitmistir bence tekrar bir uygulama yapip foto cek![]()
bir de on tampon altindaki plastige meg'in mor lastik jelinden surmedin sanirim? solgun cikmis fotograflarda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)