"Detailing Day" ne oldu yahuÖyle bişiler yokmuydu
![]()
Taktik istiyoz dayıı..Taktikkkkkkkkkk
-Dayı taktik şu UQD ı iki haftada bir yeniliyorsun (Tolga bol bulunca hesabı) oluyür bütüyür![]()
bu adamdan nasıl mal alcaz bi kaç tane alırsak kargo parasını nasıl bir tutucaz bu ebay konusunda çok bilgm yok araştırdm ama gene kafamı karıştıyor bilen birisi yardımcı olablr mi yada yeni alıcak biri varsa bende versem siparş birlkte alsak vs yardımlarınızı bekliyorum =)
Böyle salak bi uygulama görmedim hakkikate kendime çok ama çok kızıyorum vay salak aklım gidip böle hükümetinin garip kurallarını okumadan ticaret yaptıgıma, aldıgım cila makinesini gümrükte takıldı ve geri alınamıycagını sölemişler bu gün dayıma sanayi bakanlıgı el koymuş, gerekçe neymiş bu makinan yedek parçasının olmadıgı için bu ürünler çöp olarak görülüyomuş ve ürün gümrükte takılıcakmış. varmı böle şaçma bi adalet yaaa acayip sinirlendim ilk ankaraya gittigimde epey bi sert girişicem sonucu ne olursa olsun hukuksa hukuk böle adalet varmı hangi ürünü siz çöp mallar katagorisine koyup gümrükte bırakıyosunuz anlamadım? illa bu ürünün yedek parasımı olması lazım türkiyede, gerizekalıyım bennn ciddi ciddi aklım almıyo yada
Sagol Turgay, ya böle el koyma görmedim türkiyeye girişini izin vermedin tamam anladımda ordan malı neden çekemiyorum onu anlamıyorum ben o malı orda yedirmem kimseye gerekirse bıraksınlar ateşe veriyim yakıyım onu orda kimse kullanmasın atsınlar nereye atıyolarsa, ilk iş viyanaya yollayıp kuzenim kendi bavulla getiricek tak yapıcagım bu off off nelerle ugraşıyoruz yaa şu güzel dünyada, çöpten bişi
Valla elimden ne gelirse yapıcam, söledigim gibi ya makinayı alıcam yada onların elinde kalmasına izin vermiycem. Yok kesin ordan birisi o makinayı güzel güzel alıcak ve kullanıcak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)