Dodo White Diamond
Uploaded with ImageShack.us
Dodo White Diamond
Uploaded with ImageShack.us
araçlar cidden guzel parlıyor
haftasonu biraz kaşıntım tuttu ne zamandır yapmak istediğim iç temizliğine girişmek istedim mükemmel bir ürün buldum markette ismini methini duymustum ama kullanmak nasip olmamıştı ürün ismi asprin spray hertürlü yağ kir is gibi şeylerde kullanılabiliyor şöyle söyleyeyim aslında temiz sandığımız üzerini ıslak bezle gecip losyon vs şeyleri sürüp bütün kirleri içine hapseden torpidom sıfır oldu nasılmı buyrun izleyin..
kullandıgım malzemeler asprin spray 3tl lik microfiber bez naylon banyo lifi uygulamayı anlatayım kısaca 750ml olan ambalajı bir bidonun içersine döküüp daha sonra 4 misli yani 3lt su ilave ederek sulandırıyoruz en güzel kıvamı bu bence ben ilk olarak plastik aksamlardan başladım en kolay temizlenen kısımlar buralar oldu ilk sahibi tarafından hiç temizlenmemiş yüzeyler sıfır gibi oldu daha sonra torpidoya gectim burası biraz uğraştırdı uygulamayı 3 defa tekrarladım en iyi sonucu alabilmek için ürünü yüzeye sıkıp 2-3 dk bekledikten sonra ıslak bezle üzerinden gecmeniz lazım bunun için ben yanımda bir kova sıcak su bulundurdum sürekli bezi yıkadım cıkan su simsiyah olmustu kapı döşemeleri tavan koltuklar ve enson taban halısı
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
teşekkür ederim ben marketten aldım süpermarketlerdede var sanırım temizlik ürünü satan yerlerdede olabilir markası önemli değil içerik asprin spray olması lazım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
araç 2010 corsa d
uygulama öncesi
M21 i en nizami şekilde uygulama
veee mutlu son
203S+PB black hole+M21
![]()
"Wagen"thusiast
Brom bnm ellerine kollarına saglık Deli bi calısmaydı fotolarda ezdii![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
ellerine saglık emirhantekrarlayalım
![]()
Varyaa Tedavi oldum diyorum başka birşey demiyorumharbi zanları gördüm bir anda hadi tolga dönüştede benim arabaya giricez dicektimkiiiiii
tolganın ne kadar terlediğini ve yorulduğunu gördüm kıyamadım
Maşallah ozan kardeşim bütün zanlara corsa gerçktn çok iyi oldu hele ismini vermiyeceğim o son korumadan önce sürdüğümüz noktayı koydu
![]()
Saro Guzel bi aksamdı ayaklarınıza saglık Allah cumlemize kaza bela vermesiinen yakın zamanda tekrarlayalmm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)