Bayram temizliği....
Sonax Şamp.-PB-Coll915-Meg Quık Det.
Kir-Çamur
Çamur-Kir
![]()
Bayram temizliği....
Sonax Şamp.-PB-Coll915-Meg Quık Det.
Kir-Çamur
Çamur-Kir
![]()
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
cilacılar elle uygulayacagım maximum verim alabilecegim urun hangisi cila için
ayrıca mikrofiber bezlemi sileyim ciladan sonra yoksa direk pamuklamı
birde urunu araca surdukten sonra o halde ne kadar beklemeliyim
BOZBEY
Aracim metalik gri civic. kilcali asmis beni acayip uzen hareler var kaporta uzerinde. Sanirim hic uygulama gormedi
Makita 9227 makina aldim yaklasik 3 ay once. İcinden cikan yun gibi padle sanirim bisey yapamayacagim..
Almam gereken padler neler? Bir suru boyutu var rengi var hangisini tercih etmeliyim.
Sadece makina iyi diye aldim 3 aydir bakisiyoruz karsilikli..
Bana bi liste yapabilirmisiniz?
Su tablayi su padleri su malzemeleri al gibi?
00' Civic 1.6IES
Hondanın boyası yumuşaktır, dikkat etmeniz gerek, m105,Meguiar's W4000 Cut N' Shine Wool Pad uygulamanız gerekiyor, ardından Meguiar's finish pad ile bitirme yapmanız lazım, poorboys white diamond elle uygulayıp, fk1000p atarsanız tadından yenmez, ama keçe ile boyaya dikkat yumuşaktır honda, keçe yerine 3m polish pad de alabilirsiniz, yada chemical guy's var polish padler, sitede satan bir arkadaş var daha uyguna daha çabuk gelmiş olur pad
![]()
kolay gelsin
maşallah fjking![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Hiç uygulama yapılmayan arabada hare ne arasın, çiziklerden bahsediyor arkadaş zaten belli, ama hare diye tanımlamış o yüzden m105 tavsiye ettim , ki 105ten sonra da bahsettiğim şekilde uygulama yapıcak zaten, eğer çizik gidermek istiyorsa.
Chaylak :Elinizdeki tabla kaçlık bilmiyorum ama chemical guys hex logic pads orange 6.5 inch bulabilirsiniz sitede satan arkadaştan, birde frinishing pad alıcaksınız aynı arkadaştan, polishing ile m105, finishing ile de m205 atın (bence) diğer sıralama el ile yazdığım gibi, zar şeklinde atıyorsunuz bulamaç yapmıyorsunuz, sonra 30dk kuruyunca mf bezle siliyorsunuz(wax'ı da glaze'i de).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)