laguna durusu ve parlaklıgı cok güzel![]()
laguna durusu ve parlaklıgı cok güzel![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yok ya klasik m85 üstüne nxt geçtik poor moor bilmem ben
2.5-3hafta oldu işte ogünden beri hiç kullanmadım yatıyordu biton yağmur gördü falan bugün yıkattım cıncık gibi oldu
rıdvan istediğin makitanın modelini falan söyle sen bana ayarlıyabilirim sanırım uyguna geliş fiyatı gibi![]()
Dün Arkadaşımın motoruna uygulama yaptık. (cem36)
şikayeti linkteki gibi sonradan yapılan borunun mat renkte olmasıydı. oraya önce 1500 ve 2500 zımpara ile daha sonrada sert bir kece ve m105 tarzı bir aşındırıcıyla uygulama yaptık. ardından wax ile gayet tatminkar bir sonuç elde ettik.
ayrıca motorun boyalı yüzeylerine menzerna 203s cam yüzeylerinede Megs plastx uyguladık. ve waxla korumaya aldık.
Sonuçlar
![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Gerçekten egsoz kısmı etkileyici olmus bu arada bu işi yapan kişierin siyah arac ıcın baslangıc olarak onerılerı ne olur acaba cila pasta v.s.
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Egsoz ve yeşilde güzel olmuş motor uygulaması zevklidir heralde hiç yapmadım küçük paneller zevkli oluyor![]()
Teşekkürler
Şahin için düşünüyorsanız eğer az aşındırıcı olan bir ürünle pastayı uygulayıp ardından poorboy's black hole glaze gibi bir ürünle parlaklıkta max noktaya ulaştıktan sonra colli gibi bir katı wax atarsanız hem uzun süreli koruma sağlarsınız hemde tatmin edici bir parlaklık olur.
Teşekkürler. Küçük ve bol kıvrımlı paneller ve sadece spot padler. Bundan birkaç araba önce caddy ye uygulama yaptığımda motordan daha az zorlanmıştım
kıvrım çok olduğu için çalışırken tablanın kıvrımlı yerlere sürtüp boyayı kaldırma riski oluyor.
Arabaya uygulamayı tercih ederim![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)