maşallah Corsa D'ye. bende son 1 haftdır bakıyorum ne kullansam nasıl yapılır die![]()
arkadaşlar kısmetse yarın sabahtan ilk deneyimimi yaşiycam aracımlafotoları önce ve sorna olarakta paylaşıcam yorumlarınız önemli çünkü,şimdi elimde bir ton ürün var ama şöyle bir sıraya soktum(bu arada aracım kırmızı 207 gt,2 ay önce boya koruma yapıldı şimdi ince ince kılcal çizikleri var)
1-meg nxt ile ve yıkama eldiveniyle yıkamak
2- meg kil uygulaması yine meg uqd ile
3-tekrar nxt ile yıkama
4-ag srp
5-glaze 7
6-meg nxt 2,0 tech wax
7-colli 915
8-meg uqd ile son
bu arada jantlara ve içinede girişicem onları yzamıyorum bilejant için meg de var elimde atas forlega'da,ancak atas forlega için sulandırıp kullan dediler çok kuvvetliymiş sanırım,nasıl kullanmam gerekiyor?sizce sıralama nasıl,yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar...
Yakın zamanlarda yaptığım uygulama; (Aracın tümünü gösteren fotoğraf maalesef yok)
Bol su ve bulaşık sabunu ile yıkama + Sonax hızlı wax
Yakın bir zamanda yapacağım bir başka uygulama;
Kil + Meguairs m85 +Collinite Wax
![]()
OnlyDiesel
nxt şampuan+Black hole + nxt
aracım siyah olduğundan akşama aşırı tozlanmış oluyor, sadece tozları da temizleyemiyorum, toz tutmaması için ne yapabilirim?
Meguiarsin bi tane puskulu var tozlari alsin diye ama ben cok guvenmiorm. Yapilacak tek bisey var tekrar yikamakhic ellemiorm valla tozlanirsa tozlansin haftada 1 yikasam haftasonunu gecirsem yetiyo napalim
![]()
Mapped by DR.ECU
Uploaded with ImageShack.us
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
meg 105 ve 205 küçük orjinal ambalajında satılmıyor mu?
yada küçük paketlere bölen güvenilir firma var mı?
ayrıca makine tavsiyesi?
nternetten alveri ok Praktiker
Zemin ; M82 + M85 + M21 + CG Extreme top coat sealant.
Min. haftada bir cilayı eksik etmiyorum. M21, M66, CG Extreme top coat sealant elime ne gelirse
Çekim telefon çekimdir.
![]()
maşallah kanka daha ne olsun10 numara su plakayada bi el at çerçeve hesabı cok daha iyi olur gibime geliyor
![]()
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)