bugun sadece yikandi,3-4 aylik collinite hala is yapiyor, butun kar zamani gazladim, tuz filan hepsinin icine daldim.
kisin bundan sonra
favori urunum coll 915, parlaklik, dayaniklilik hersey 10 numara...
![]()
bugun sadece yikandi,3-4 aylik collinite hala is yapiyor, butun kar zamani gazladim, tuz filan hepsinin icine daldim.
kisin bundan sonra
favori urunum coll 915, parlaklik, dayaniklilik hersey 10 numara...
![]()
Built to fall....
http://www.techturkey.com/forum/uygu...-yikama-3.html
Bu linkten istediğin soruyu sorabilirsiniz.
Fakat ben yine cevap vereyim buradanda, formel yıkamanın normal iç-dış yıkamadan farkı, aracın dışını şampuanlayıp duruladıktan sonra, araç ıslakken sprey cila sıkıyorlar. Aracın içi temizlenirken o sıkılan cila aracın boyasına iyice işliyor. Sonra kuru bi mikrofiber bezle siliyorlar. Araç ciddi derecede parlıyor, özellikle koyu renk araçlarda.
Daha detaylı bilgi için "dixi" nickli Ahmet isimli arkadaşla görüşebilirsiniz.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Araca komple aquartz iron cut. Tavana virtus 474 ile polisaj uzerine Carlack NSC ( cok kalin surmusum, silmesi beni mahvetti ).
Artiklari almak icin atas hydrorep ile temizleme ve parlatma....
On cama gtechniq g1 g2 nano kaplama...
Canim cikti ama araba yaniyor resmen
Haftaya carlack long life sealant yapacagim, daha uzun sure koruma icin...
Notlar:
Iron cut hic iyi bir urun degil.
Hidrofobik padle parlatma yapilmiyor.
Carlack NSC, padle uygulanmaya cok uygun degil.
Built to fall....
Ozan'cım, iron cut'ı yurt dışı forumdaki amcalar, abiler çok beğeniyor. Sen neden sevmedin anlamadım. Yeni versiyonda kokusuda değişti.
Hydrorep cilayı perişan edebilir. Onun yerine keşke kazık gibi olan yerlere nsc'yi tekrar uygulayıp yumuşatıp silebilrdin.
yurt disindaki amcalar bence sIKIyor biraz, iyi bakilmis arabada hic bir ise yaramadi...
Bazi urunleri gereksiz ovuyorlar. Ise yaradigi yada yaramadigi bilimsel olarak ispatlanmamis bir urun. Ana sayfasinda havayla etkilesince morlasir yazmis ureticisi..
hydrorep, kalinti temizlemekte oldukca iyi bir urun ya, cidden super rahatlatiyor, yanimda meg qd yi alsaydim onunla da temizleyebilirdim. Carlack NSC cok sertlesti, kazik gibi oldu, degisik bir urun. Karanlikta goremedim cok surdugumu, mahvetti beni .
hydrorepin onu silmesi imkansiz gibi. Akrilik sanirim acayip sert bir tabakaya donusuyor. Yalniz guzel bir filling yapti ve acaip parladi.
carlack LLS i deneyecegim haftaya, hydrorep akip gidince.. LLS i uygulamak daha da zormus.
Silmesi cok cok zor diyorlar.
Bu arada carlack NSC i surup kuruttuktan sonra uzerindeki tabakaya direk LLS surebiliyormussun.
Onu da deneyebilirim.
Built to fall....
Aquartz'in ki,
bu arada hepsi ayni yerden aliyor bence. Ayni anda urunleri yeniledi cakallar.
Built to fall....
Dedigin dogru olabilir, neyse diger arabaya da aquartz titanium yapacagim sanirim.
CarmaXX denemistn sen . nasil onun korumasi iyi mi?
Built to fall....
Korelilerin çakal olduğuna katılıyorumama iki firmanın ürünleri aynı değil ürünlerin (msds) içeriklerine bakınca farklı oldukları görülüyor, iron x yeni içeriğinde sadece parfüm eklemeş ama iron cut tamamen farklı mavi renkte ve kokusu eskisi gibi kötü kokmuyor.
Malzeme beğenisi göreceli tabiki ama benim düşüncem ürün hakkında;
* İron-cut boya korumada olmazsa olmaz bir malzeme değil ancak balata tozları nasıl janta yapışıyorsa 10cm yakınındaki boyayada yapıştığını düşünüyorum bunu boyadan temizlemek içinde nasıl janttan normal detarjanlar temizleyemiyorsa boyadanda normal yıkamayla çıkacağına inanmıyorum en zararsız güvenli temizlik şuan iron-cut bence.
fotograf makinesi ile subaruyu cekecegim.
Carlack NSC cizik doldurma ve parlatma da super sonuclar cikarti ortaya.
Cok ince bir kat daha surup, kuruyan urunun uzerine LLS surerek subaruyu yaz sonuna kadar korumaya alacagim.
Built to fall....
Sadece yıkama.
![]()
enough ?
Before after daki smart benim aracım , 2008 model.
EMG parlattıktan sonra benzin aldım , pompacı arkadaş " Abi 0 galiba daha , hayırlı olsun " dedi))
İnandıramadım arabanın 4 yaşında olduğuna![]()
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Smart'in farlarini da cekmeniz lazimmis oncesi/sonrasi olarakBen de arabayi aldiginda farlari yeni degismis falan sanmistim
Masallah tosunuma, adam parlatiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)