Maşallah ellerine sağlık Emre.........
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
maşallah mükemmel olmuş
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
daha onceden araba parlioo saniodm![]()
Bugun e46nin plastik trimlerini dolandim ch guysin urunuyle gercekten guzelmis tesekkur ederim tekrardan Hakan beyyyyy
Buda ceyiz
![]()
körler sağırlar
Ellerine sağlık gecü son fotoğraf favorimBence bir before & after daha gelmeli
![]()
bugun pendik opel atm ye bırakmıştım aracı sağolsunlar aşırı şekilde ilgilendiler ve bence ancak bu kadar olurdu detaylı foto Aykut106 kankama cektirebilirsem koycamÖn tampon ve kaputu boyatmak istiyordum taş atıklarından dolayı ama beni eskiden beni yıkamaktan korkutan halinden eser kalmadı
![]()
Eveet sonunda yeniden bu konuya yazmanın vakti geldi
Eski arabamı Mükemmele yakın hale getirdikten sonra yeni aldığım arabanın 97 model boyasına dokunmadan duramazdım..
Arabanın boya çok eski ve son yıllarda çok yattığından dolayı çok fazla iş vardı, o yüzden ilk başta 105 ile hallederiz sandık, ancak olmadı![]()
Ben yine ince bi zımpara işine girdim![]()
Bu sefer profesyonle ürünler kullandım, kabasını makine ile zımparaladım ve elle yapmaktan çok daha güzel oldu.. (zımpara olarak 3M trizact kullanın, kesinlikle bambaşka..)
Üstüne 105 ile geçtik, onun üstüne 66 atacaktık ancak gerek kalmadı çünkü arabanın verniği aşırı sertmiş 105 bile anca işledi![]()
Audi herzamanki gibi boya olayını da abartmış.. Zaten orjinal boyası olmasa arabayı komple boyardım, ufak tefek çok yerde çizik var.. Belki de yaza doğru komple boya olmasa da komple vernik yenilerim
neyse meguiars 105 attıktan sonra, black hole attık... ve çok başarılı oldu..
Üzerinden de NXT geçtik..
Plastiklerde Meguiars trim detailer tam olarak "inanılmaz" bir sonuç verdi, ayna plastikleri yeni gibi oldu.. Tampon altını da görebilirsiniz..
3 kişi 1 günde ancak sadece boyayı kabaca bitirebildik..
Mükemmel olmasa da şimdilik ve bu boyaya ancak bu kadar olabildi..
Abim ve Polish cimiz Ufuk
Bu da 3m zımparaTavsiye ederim.. Trizact serisi bambaşka
biraz pahalı ama daha uzun ömürlü..
Bu da eski resim
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)