blackhole un üzerine nxt yerine başka bişey atın nxt nin içinde temizleyiciler var yaptığınız glaze ziyan olmasın
blackhole un üzerine nxt yerine başka bişey atın nxt nin içinde temizleyiciler var yaptığınız glaze ziyan olmasın
heralde 1 senedır cızıklı dolasıyorum mat fume oldu araba, abimizle! beraber guya gırıscektık beraber ama![]()
Aracımda tonla çizik vardı sayısını sayamıyordum eskiden. Hani kafamdaki o gür saçlarımı saymaktan daha zordu.
Sonra bi gün avcılar meguiarsa sabah 09:00da bıraktım akşam 21:00`da boya koruma bitmişti.
2 Hafta sonrada meguiarsın yeni çıkan cilasını almak nasip oldu 2 araç 3-4 arkadaş mini detailing yapmıştım.
O günkü yapılanlar.
Cilalı meg şampuan ile yıkama
Ultimate Liquid Wax (Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax) İlk defa deniyorum ve nxtden çok daha hızlı ve kolay uygulandı. Tavsiye ederim. Suyuda test ettim su tutmuyor camlarada uyguladım. Bu cilayı camlarada uygulayabilirsiniz.
Bu resimler o gün yapılanlar değil boya koruma zamanından çizikler.
Bunlarda cila partimizdeki hali aracın, bi kaç yeri silmeyi unutup resimlemişim olur o kadar amatörlük kendim el attıydım nede olsa.
Elimdeki malzemeler: Aşağıda yazdıklarım tamamen kendi görüşlerim.
NXT 2.0 Güzel ciladır.
Sonax Black Siyah arabalar için renk olayı güzel aracın rengi soluksa çok işe yarıyor. Boya korumadan önce faydasıını gördüm.
Ultimate Liquid Wax Bence hepsinden daha iyi ve daha hızlı. Su tutmaması çok güzel. Kolay emiliyor ve kolayca siliniyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
@yavuz364
105 kalın oldugu ıcın boyayı basamak gıbı yapar black hole asındırıcı deıldır 105 ın kalıntılarını temızler basamaklarını duzeltmez eger herhangı bı dalgalanma hare gorursen aracında 205 le tek kat gecıp uzerıne bh atmanı onerırım yenı goruyorum bn yaptıgın uygulamayı .
Yaklaşık bir senedir lojmanda apartmandan aşağı sallanan fırçadan çıkan siyah yağlı boyalar var tavanda full , aracın sağ arka tarafına doğru azalmakta olup tavanda çok , böyle fındık büyüklüğünde noktalar gibi mevcut..Bir türlü çıkaramıyorum auto king bile ben çıkartamam uğraşırsam boya kalkar dedi..Fotoğrafını çekip atıcam buraya..Birde komple soluk hiç parlatamıyorum sonax ürünlerini kullanıyorum şampuanıdır hızlı cila+normal cilasıdır falan ama kapılarda ki matlaşma geçmiyor bir türlü..Elimde bir polisaj makinesi var ama tutamaç yeri yuvarlak diye diğer uzun saplılar kadar rahat kullanamadığım için pek sürmüyorum..Napmalı ?
dün arabayı yıkattım cem abinin ordan cıkıp kapıya cektim sabahda kalkıp arkadaşlarla mangala gidicez arkadaşın arabayla gitmeyi tercih ettik. aksam geldiğimde arabanın kaput tozlanmısdı bi göz attım kaputta birisi resmen sevişmiş.... sağa sola sordum en son karşı komşunun çocugu görmüş bi tane veletin kaputun üstüne oturdugunu. izlerde muhtemelen ayakkabısının ileri geri yapma izleri... canım inanılmaz sıkıldı mangal keyfi falan yalan oldu.. Ruudvan'ı aradım hemen anlattım durumu gel hacı bakarız icabına dedi nişanlımı Evine bırakıp doğru ruudvana getçim... Ayak üstü gözüme takılmayacak şekle getirdi kaputu cok saolsn zamanını harcadı akşam akşam. bide mahalledeki meraklı halkın sorularıyla uğraştı benim yüzümden![]()
Saolsun çözdü sorunumuzune kullandı naptı oarasını ruudvan görürse yazar.
arabayı ilk gördüğüm andaki hali.
rıdvan arabaya başlamadan bi kare çekiyim dedim
buda bitmiş hali. kendisi için süper değil ama benim için kafamı rahatlatmıs ve işimi görmüştü.
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
canım yemek cekti hay bu saatte verdiğin tarife![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Cumartesiden piste hazırlık çekimler telden yapıldı k.bakmayın
Bütün işlemler makinayla yapıldı
66 + M07
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Buda perşembeden
85+83+21
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Livestrong
sadece yıkama yaptım, nilfisk basınçlı yıkama+ foam lance, kullandığım şampuan atas proteo, şampuandan çok memnunum aracın üzerine yapışmış kirleri resmen söküp atıyor, sulandırma oranını iyi ayarlamak lazım onu bikaç kullanımdan sonra iyice anladım
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Yaz geldi cıbı cıbılar başladı![]()
dün rudvana (rıdvana) verdim aracı çam reçinesi falan araba perişan haldeydi bayada uğraşmış kilesonuç bu.daha sonra detaylı resimleride eklerim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
![]()
Yazlık öncesi bi bakım yaptım.
Önce m80 i cutting ped ile denedim yaramadı sonra m83 ü dendim oda yaramadı, yeni alman boyası hakikaten sertmiş, baktım 105 var yün ped ile onu uyguladım fenada olmadı. Ardından m80 ile finish i yaptım m205 elimde azdı yetmezdi hiç uğraşmadım. Son olarakta FK 1000p ile korumaya aldım.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)