ebayın tr sayfasında da fiyatlar gayet iii
Ben yedek parça değil de Ebay USA'dan protein tozu getirtmek istiyorum, daha önce bu tip bir ürün getirten oldu mu? Gümrükte sorun yaşar mıyım sizce?
eğer 1 paket ise sorun olmuyor, bi tanıdığım devamlı getirtiyor, hatta satıcı ile konuşup 1 paket içine 2 paket doldurtabilirsin.
1 ay içinde claim açmanız gerekiyor yoksa paranızı geri alamazsınız o yüzden 1 ay dolmadan claim açın 1 ay bekleme vakti var, riske girmeyin..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
1 tane olduğu için sorun olmaz, en fazla gümrükte kalır, gidip %20 vererek alırsınız, ama kalıcağını sanmıyorm.. hem fiyatı da 100euronun altında, hiç bakmazlar bile...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
yurtdisindan ipod gibi bir cihaz getirtecegim ama satici 50 dolar shipping istedi usps ile gondermek icin.. ben bunu alici odemeli istesem daha ucuza gelir mi acaba? herif shipping adi altinda birazcik giydiriyor gibi geldi![]()
hediye olarak alıcam kargoyu siz ödermisiniz debikeresinde öyle almıştım ben adam direkt kabul etti
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Yahu hep Tolga dayının yüzündenBen ona dedim Berlinde gözüküyor hala benim mallar o dedi benimkiler geldi ama hala berlinde gözüküyorlar bakma ona sen dedi. Bende öyle diyince gelir heralde dedim claim açıcaktım ztn ama günleri şaşırmışım açmak için girdim 1 gün geç kalmışım açamadım
Adamla hala yazışıyorum bir orta yol bulucaz gibime geliyor, ürünler TR'ye hiç giriş yapmamış pttden birini buldum bi tanıdık vasıtasıyla o araştırdı tr ye gelmemiş mallar
![]()
![]()
Bilşen Zımpara'dan vermiş olduğum autoglym ürünleri ve spot pad siparişlerim bugün geldi paylaşayım dedim. Fotoğraflardaki makine,cırtlı tabla ve 1 adet SRP dışındakilerin hepsi bugün gelen siparişler.
Bilşen zımparaya da teşekkürler gerçekten çok ilgililer. En son ben kargo yapmalarını rica ettim oturduğum yeri sordu ve benim yakınlarıma malzeme getiricekmiş dağıtım aracı ve dediler kargo ücreti ödeme boşuna neredeyse kapıma kadar getirdiler tavsiye ederimBildiğim kadarıyla kilde mevcut ellerinde ve tüm autoglym ürünleri.
Fotoda sadece elimdeki AutoGlym ürünleri ve makine olsun dedim. Çeyizin fotolarını inş önümüzdeki hafta ekliycem i4detailing'den verdiğim siparişimde gelince.
Aldığım ürünler;
- 2 adet SRP (Mehmet Ali'nin -Mali-)
- 1 adet Vinly & Rubber Care
- 1 adet Engine & Machine Cleaner
- 2 adet 150mm AutoHDM cırtlı polishing pad (turuncu) (1 tanesi Mali'nin)
- 2 adet 150mm AutoHDM cırtlı finishing pad (siyah) (1 tanesi Mali'nin)
![]()
oooo aydın büyüksünne kadar güzel duruyorlar şunlara bak çil çil
otur izle yani o derece
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
sorunsuz problemsiz collinte 915 alabilecek neresi var? ebayda bi kaç saticiya mesaj yolladım ama ya tr ye yollamıyorlar yada kargo ucreti konusunda ucuyolar.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
bir cok ebay satıcısı su anda TRye kargoda cosuyor. Sahibinden.com da vardı ama bi check et istersen dostum
bi de ebay.com la sınırlı kalmayın ebay.co.uk var , ebay.de var ebay.it var var oglu var yanidilleri nasıl cozecem derseniz a) google translate b) slhdmr translate
![]()
yurtiçi - http://www.modimarket.com ,
meguiarsın bir kaç ürününü almayı düşünüyorum , çok bişey almıycağım için yurt dışı düşünmüyorum daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı ?
kendi sitesine göre ürünleri daha uygun geldi veya tavsiye edebilceğiniz bir site de olabilir.
www.deveyuku.com
kargoda bildiğim kadarıyla bedava hemde fiyatlar daha ucuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)