seker cuvalindan yapılma bezi camura falan yatiriolar biseyler yapıolar o zman daha iyi oluo
Printable View
watermagnet yalannn uber acaip güzel bunun yanında adams da aynı ayarda...
mavi yıkamacı bezi ;) yeşilide var :D
eski atlet
ama pamuklu eski boxerlar daha iyi oluyor atletlerden
bez kullanmadım hiç
atlet yıllardır evde işte her yerde kullanılıyor :) araçtada harika :D
Sümerbank vs. gibi yerlerde metresi 5 tl :) Hatta izmir'de arkadasım direk kumasçı oldugunda top halinde getiriyor. Ben 5 tl ye almıstım gerci baya baya kaliteli şimdi olmustur herhalde 7-8 lira bizim elemandan yıkamacılar ve son zamanda izmirde ışıklarda türeyen bez satan amcalar gelip kestirip alıyorlar. Bazıları işi abartıp kenarlara overlok çekip metresi 5-8 lira arası değişen bezin ufacık parçasını ışıkta 5 liradan gömüyor :)
edit: o bezin hem kalıtelısı hemde kalıtesızlerı mevcut bu arada. Mavilerinin kalınları ve çift tarafları cok kaliteli ben alalı baya oldu hıc bırsekılde yıpranmadı delı gıbı cekıyor suyu cızme vs. de yapmıyor.
atlet , miss :)
Yıkamacı abiden arakladıım bez.Memnunum :)
A101 marketlerde var 1.25 lira mikrofiberler. İnce hav'lı olanı camlar icin, kalın hav'lı olanı kurulama icin 10 numara
Adam's Great White Drying Forever ;)
Yıkamacı bezlerini şirketin arabasında kullanıyorum sümerbank style :D hondaya değmez :D jantara falan bile zorda kaldığım zaman ama camlarda çok iyi:D
Uber Drying Towel üstüne tanımam.Hem Adam's gibi gazık da değil...:D:D
http://www.i4detailing.co.uk/acatalo...ml#aI4DBLUEDRY
Kaç lira adam's :D