Araçlarımızı çizmeden en güzel kurulucak aynı zamanda da leke bırakmıyacak bez hangisidir?Sizler Hangilerini Kulanıyorsunuz acaba?
Araçlarımızı çizmeden en güzel kurulucak aynı zamanda da leke bırakmıyacak bez hangisidir?Sizler Hangilerini Kulanıyorsunuz acaba?
şeker çuvalından ve bebe pazeninden güzel kurulama bezi yok bence microfiber falan kullandım ama memnun kalmadım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
o eldiven
ben bi ara toptan aldığımız kalan microfiber bezlerden kullanıyorum şimdilik sorun çıkmadıgayet de memnunum
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ben watermagnettense bol tüylü büyük bir bezi tercih ederim. Uber blue dying towel vardı ama markasını hatırlayamadım o bence çok hoştu.
Bim de 1 tl ye mikrofiber bezler var onlar cok güzel kuruluyor bide evde eski don atlet varsa onlarda iyidir![]()
1.6tdi.
Ecutech.
supreme nasıl acaba megu uygulama merkezlerinde onu kulanıyolar genelde yada benzetiyorum ben çok iyi alıyo
seker cuvali iyidir![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Meguiars Supreme Shine Mikrofiber
Auto glym Mikrofiber
İkisini kullanıyorum..
bana faberge ibrahim (bacanak) ebay üzerinden bi bez yollamıştı koreden geldi bez 4 tanesine 30 tl vermiştim hatta siteden özgür abi tarık emre falanda almıştı böle parlak sarı tüylü bişey
ben böle bişey görmedim ya nerdeyse hiç sıkmadan benim arabayı kuruluyodum pırıl pırıl oluyodu meg süpreme shine den çok daha güzel valla
bide biz bu sarı bezleri cila için almıştık![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)