tekzen den aldığım mikrofiber bezlerim.
Printable View
tekzen den aldığım mikrofiber bezlerim.
yıkamacıların kullandığı bu açık mavi bezler var burda onlar muhteşem:D geçen sene Bizim alperenin dükkanında yemiştim 2tane:D mikemmel yaaa:D
yok ya yumuşacık pamuklu bez.imkanı yok çizmesinin. havlu gibi kalın değil.penye gibi incecik bir bezz.
Ben al derim çok memnunum ;)
Valla Adam's ı da ben kullanmadım ama uber gayet tatmin etti beni ;) Kesinlikle tavsiye ederim :icon_tup: Hatta yıkaması olan bi arkadaşım var oda çok sevdi istedi onun için sipariş geçicem fazladan 1-2 tane eklerim isteyen varsa ;) Ben bi keresinde komple kupkuruyken bez deneme amaçlı 2 araba kuruladım hiç sıkmadan :icon_wack İkinci arabada performans biraz düştü ama yinede sıkmadan bitirdim :hahaha:
NOT: Camlarda çok iyi değil ;) Cam bezimi ayrı kullanıyorum (:
Şimdi baktım tek alınca 38TL ye fln geliyor
toplu gelince dahamı hesaplı oluyo water aldım daha yeni kıyamıyorum ama watera çok tavsiye ediyosunuz :D
Topluda fiyat nekadar oluo i4detailing den aliosun dimi hocam
sümerbank bezlerinin iki türlüsü var birisi sert diğeri çok daha yumuşak..yumuşak olan çok daha iyi fakat iyice alıştırmak gerekiyor :)
arabayı tabancanın başına çekıyorsunuz bı guzel yıkıyorsunuz o esnada terlıyorsunuz baya sonra sırtınızdakı akletı cıkartıyorsunuz o terden dolayı alışmıs oluyo aracınız siliyorsunuz 10 numaro :D hikayenın ana teması neymiş aklet;):)