Kızıltoprak Meg iyidir ya:) Tek kusuru biraz beklemek onun dışında gayet iyiler bence..
Printable View
Kızıltoprak Meg iyidir ya:) Tek kusuru biraz beklemek onun dışında gayet iyiler bence..
fors bahçelievler
Yahu Oskur varken gıdıyordum,tek sorun atasehırden,kızıltopraga gıt ama aksam donus cok kalabalık oluyor.
Atasehırde oldugunda,hem ıslerımı halledebılıyorum hemde evım Uphıllde,rahat oluyor.
Isın kotusu,aracı bıraktıgımda,orada ısım yoksa bos beklemek bana koyuyor...
Su Megu,Atasehırede acılsa artık...
cok haklisiniz bende ayni seylerden muzdaribim :)
meguiers satis ve pazarlama muduru ile yakin zaman beraberdik onlarada atasehir bolgesindeki eksiklikten haberdar ama duzgun yer olmadigini heryerin bina oldugunu soluyorlar :) bence migrosun otoparki mukemmel olurdu...
Ee,sonuc?
Nereye yikaticagiz atasehirde ;)
Palladiumun otoparkında yıkamacı var ama nasıldır hiç bir fikrim yok. yada Murat bey, İkea Meydan alışveriş merkezindede yıkamacı var ve fena yıkamıyorlar. Bilginiz olsun:)
Seyrantepe'de var ıstanbul garage.. orda iyi bakıyorlar arabaya..
Birde Kısıklı'da meydanda var.. Konum olarak çok iyi ama sistem biraz yavaş..
Palladium hem kotu ve bastan sagma,hemde pahali yikiyor...
Napsak,yer mi acsak ;)
yer ihtiyaci oldugu kesin
ben suan atasehirde pleon sportivonun alt katindaki yikamayi kullaniyorum spor yaparken arabam yikaniyo :)
Şu sıralar İzmir / Karşıyaka ve çevresinde güvendiğiniz yıkama yapan bir yer varmı ?
idealtepe meguiars :icon_tup:
Kendi yerimiz olan Garaj oto yıkama
Tuttum bunu abi :))) İlk zmnlar yol açısından pratik diye Ağaoğluna gidiyordum. Daha sonra kandıra sapağındaki turan'a gittim. Lanet olsun o buhar makinasına camlar bi garip oldu. Direksiyon desen kayganlaştı elde durmuyor. birde aracın içine bir koku sıktılarki eyvahlar olsun. türbe gibi kokuyor araç :)) Caremaxx tam olarak nerede kalıyor tarif edersen sevinirim..
Ankarada Bestekardaki Meg. istanbulda zaman zaman Kızıltoprak Meg. Acilse Göztepe Petrol Ofisindeki 7tl lik ilginç makine zaman ve can sıkıntısı mevcutsa evin otoparkı full detail :)
kendim yıkıyorum:D