Bugün hava güzel konuya güncel çekelım bakırköy taraflarındayım ve araba leş :) tavsıyeler uzerıne yenı bı yıkamacı denemek ıstıyorum bugun avcılarada geçicem olmadı AUTOJOY'a gidicem
Printable View
Bugün hava güzel konuya güncel çekelım bakırköy taraflarındayım ve araba leş :) tavsıyeler uzerıne yenı bı yıkamacı denemek ıstıyorum bugun avcılarada geçicem olmadı AUTOJOY'a gidicem
Şişli civarı için tavsiyesi olan var mı? Özellikle kendimiz kovamızı şampuanımızı alıp gidebileceğimiz bir yıkamacı ya da benzinlik olursa süper olur.
florya - business car care
benzinlikte :)
İş yerimde kendim yıkıyorum genelde ama işte değilsem evimin dibinde karadeniz oto yıkama var hep topraklarım muhabbet fena sarıyor hemde işlerini gerçekten güzel yapıyorlar :D
yalnız bi sıkıntıları var mekan çok dar binanın altı otopark ve ciddi anlamda dar. Dobloyla giriş çıkış zor oluyor öyle diyim :D
F&F Car Clean'de kendım yıkıyorum :D patron çok cana yakın tavsıye ederım.. :D
Bende Ankara Trend Cafe (eski adı seyir cafe çayyolu)'de yıkatıyorum artık :)
K.Konaklar LUKOİL de kendim yıkıyorum.
Çok güzel bir yer iç dış yıkama kurulama vs için çok iyi ortamı var yeri müsait.
Sahibi de çok dürüst ve düzgün bir abimizdir. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim ;)
Trabzonda meugiars secret car bayisinde yıkatıyorum.Gayet memnunum.Kopugu olsun ıc yıkaması olsun ciddiyetle yapılıyor.Ben 20-25 farklı yıkamacıda arac yıkattım ama memnun kalmadım.Meguiarsta elemanlar kendı aracı gibi yıkıyorlar.
Gazi Osman paşa . Su deposu başarının karşısında GÜNER oto yıkama kendim yıkıyorum hatta gelen arkadaşların araçlarınıda yıkarım :)
Sonax akademİ - dudullu
Çamlik - car wash
avcilar - autojoy
Genellikle petrol su vurup geçiyorum.Görev yaptığım ilçede 1 tane oto yıkama var oraya yıkattırıyorum.İşlerini bence iyi yapıyorlar : )
Bahçelievler Fors (Küfürbaz Fiko ve Kankaları) :)
Maslak Meguiars yeni yerim, fazlasıyla memnunum:)
Avcılar Pelican Mall-Turuncu Oto Yıkama işlerini gerçekten çok düzgün yapıyorlar.hem normal yıkamada hemde detaylı iç temizlik konusunda işlerinin hakkını veriyorlar.
nerde burası tam olarak? istediğim gibi bi yer bulamadım.. genelde boztepedeki marketin yanında bulunan yıkamaya gidiyodum ama orasıda durulama işini beceremiyor adam ıslak bezle arabayı kurulaya çalışıyor.
O değil maçkada köydeyken bi yıkatıyim dedim çarşıda adam bildiğin maçka deresinden su çekiyor onla yıkadı :D
Veliefendi PO
Sonax - Ksk
kipa 3M, koçtaş ın altındaki yıkama ve evin yakınındaki ceylan oto yıkama.