Kendim yıkıyorum üşendiğim zamanlarda ise Beylikdüzü beyoto da yıkatıyorum. Çok yer denedim fakat buradaki gibi memnun kalmadım.
Kendim yıkıyorum üşendiğim zamanlarda ise Beylikdüzü beyoto da yıkatıyorum. Çok yer denedim fakat buradaki gibi memnun kalmadım.
Kendim yada meguiars bestekar..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ataşehir'de turtle wax var, ben 2 yıldır mümkün olduğunca oraya gidiyorum, memnunum da açıkçası. ataşehir'in girişinde opet'in arkasında kalıyor, renault'nun karşısı gibi.
"Respect a man's car, a man respects you."
Adam gibi süngerle sabunla yıkayacak suyu tazzikli bir oto yıkamacı arıyorum calışanlar öküz dağlı olmasın lütfen.. anadolu yakası bagdat caddesine yakın biyer......
Acıbademde oto yıkama bulamadım birine girdim saat 3'tü 7 de teslim ederiz dedi yok ali sami diyecektim.Şu soğukta kendim yıkayınca anladım zorluğunu.Epeyde üşüdüm.
Varmıdır acıbademde yıkama önerisi olan? Ama öyle hanzo abilerimizin başrol oynamadığı yerler tercih sebebidir.
Etiler Otomotiv daha iyi yıkayan bi yer gormedım henuz..
Kendim yıkıyorum çünkü yıkamacılar kuyu suyu kullanıyor bu suretlede aracın üzerinde bi kireç tabakası olusuyor :S
Bahcelievler Meydan AVM'nin icindeki yikamaci guzel gibi bugun Mehzent'le Yekta'nin arabalari yikattik, gordugum kadariyla detayli ilgileniyorlar
And. yakası az daha sabır sarfetsin, yakında Altunizade de güzel bir yer açılacak. (Ben değil, bir arkadaşım yer devir aldı)
kendi arabamı 8.cadde köpükte hanımın arabasınıda kazım karabekirde bp istasyonunnun arkasında 4 liraya yakayan adamlarda![]()
Mumkun oldugunca erteliyorum yikamalari, en son 4-5 gun once Kiziltoprak'ta yikattim, eskilerden olan kisa boylu bi abi yikadi ama bildigin kotuydu yani 10 tane yerini tekrar temizlettim, davlumbazlarda camurlar kaldi falan.. Kendi malzememi vererek yikatmistim zaten nolur nolmaz diyeAma yok bir daha gitmeyi dusunmuyorum
Dogrudur, o gun iyi gibiydi ama sakin zamanda yakalamak lazim o zaman
Sabirsizlikla bekliyoruzTahmini tarih var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)