EM-RE ,kanka orası bana uzak ya burası cok yakın orda bitürlü kısmet olmadı yıkatmak.Burasıda alternatif olsun diye yazdm benım kadar kıl müsteri yoktur heralde ama burası benden 10 üzerinden 10 aldı.Yazım dedim buraya.
EM-RE ,kanka orası bana uzak ya burası cok yakın orda bitürlü kısmet olmadı yıkatmak.Burasıda alternatif olsun diye yazdm benım kadar kıl müsteri yoktur heralde ama burası benden 10 üzerinden 10 aldı.Yazım dedim buraya.
baran dun gece arabami o isparka parketmistim biraz oncede isparktan cikarken yikatsam mi diye dusunuyodum vazgectim bu yaziyi daha once okusaydim yikatirdim![]()
Kendin yıka yıka bi süre sonra bayıyor beni siyah araba ***** bakırköy-b.evler taraflarında yıkatıp orası olmuşmu burası olmuşmu diye düşünmiyceğim bi yer tavsiye eden ?
Livestrong
yolum düşerse biizm burası etiler oto yıkama.. en son ne zaman yıkattığımı bile unuttum kardı kışdı yağmurdu derken 1 ay olmuşdur..
Göztepe Sonax Butik derim bu konuda .
Müşterisini anlayan ve inanilmaz titiz çalişan bir yer oldu el değiştirdikten sonra .
Baştan sona tavsiye ederim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
baran yazdıkdan sonra tesadüfen otarafa gitmem gerekti , kapıya yazı asmışlar elaman pert oldugundan 10gün kapalıyız
ismi göremedm yıkamanın ama ufak bi yerdi otoparkın sanrım girişinde olan yer, eğer yolum düşerse yıkamalık bi durumda uğrarım bende oraya,
hakan abi bi wash day düzenlesende katılsak
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ahahahaha walla su tutturdum denemek için.Şöle söliyim kapalıya koydum sabah bi baktım kurumuş yenı yıkanmış gibiydi.Hiçbiryerinde camur su kalmamış,kuyu suyu falan değil sularıda iyi.Cocuga bahşiş dayadım valla yollarımı gözlüyordur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)