sonax butik göztepe
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Olm çocuk senden sonra hastanelik olmuşO bahşişide ilaçlara yatırmış.
Hastanede uyurken hep şu sözleri sayıklıyormuş, beyaz mercedes, beyaz mercedes, nayııırrrr, bir daha asla yıkamam
Valla yapalım aslında geçen pazar günü için birşeyler organize etmeye niyetliydim ama 2 gün boyunca istanbul dışında buz gibi soğukta ve allahın unuttuğu noktalarda 600km rally style otomobil kullandığımdan resmen pert oldum, haftasonu dinlenmeye çekildim
Bu haftada ve haftayada full yağmur gözüküyor. En az 1 hafta öncesinden herkes için ortak ve güneşli bir pazar günü Sonax'ta buluşuruz(işin entersanı bugünde az kirli olan aracımı yıkatsam mı dedim ve dememle gene bir iş patladı, ofisten çıkamadım)
sonax butik nerede oluyor göztepede tam olarak? bide "EM-RE" cem açtı demiş.joker cem mi açtı yoksa ?![]()
Hah tam anlamışken ana kartı yaktım
En başta çok güzel tarif etmiştin şimdi felaket birşey oldu
Köln aktarmalı Stuttgart'a giden uçakta tüm yolculara sizde mi Stuttgart'a diye soran Türk işçisi gibi bende sorarım bütün minibüs caddesi esnafına, Sonax Butik ? Yok, Sonax Butik ? Yok..vay vay vay, gandırıldık
Ama sen bu anlatımda 2.sıradasın, ilk sırayı Göki alıyor, adam herkesin Kadıköy yönünden geleceğini düşünerek o istikametten anlatıp birde üstüne Ethem Efendi'den geriye döndürdü
, birader belki ben Bostancı'dan geleceğim
![]()
düzenli olarak autojoy da yıkanıyoruzgerek hoş sohbetleri olsun gerek misafirperverlikleri kaliteli bir hizmet sunuyorlar
iyiki varsın joy![]()
![]()
Bir kere bulaştım mı ... Dahada kurtuluşun yokkanka motoru yıkarken daha sulu resimlerim yok mu
![]()
JoYTeaM
Baaak sayarım 4 tane ışık, ve 4.ışığın dibindende hemen kırarım sağa, artık ne çıkarsa bahtıma, fırın çıkarsa fırında, emlak ofisi çıkarsa emlaf ofisinde yıkatırım. Milim oynatmam otomobili
Ben anlamam bana km., mt. cm. hatta mm. bazında hatta ve hatta koordinatları ile orayı tarif edeceksin
P.S : Tamam, tamam anladım, geyiğe vurdum olayı(Giderken burger king'e uğramak gerekiyor mu
)
P.S 2: Amma sulandırdım olayı ya, bir gitsemde dilimden kurtulsanız yani![]()
ben oto yıkamacılara güvenemediğimdenaracımı büyük bi zevkle iç - dış kendim yıkıyorum. herhangi bi benzinlikte kendi malzemelerimle işi bitiriyom güzel de oluyo
![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)