Florya Car Care, Veysel abi
Florya Car Care, Veysel abi
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Maltepe World Car Washing,Dragos ACT'de yıkatıyorum genellikle
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Evin önünde kendim yıkıyorum. Arabamla suyun tadını çıkarıyoruz![]()
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Evin yakınındaki benzinlikte çift kova yöntemiyle yıkıyorum; uzaylı ve walking dead arası bir şeymişim gibi bakışlarla karşılaşıyorum.
zeytinburnu adnan şenses benzinlik, Cevizlibağ PO, Veliefendi Opet bunlar benim uğrak yerlerim. Her seferinde karşılaştığım durum '' Abi ne yıkadın bee bizim vardiya bitti nerdeyse '' tarzı şeylerle karşılaşıyorum. Hatta bi seferinde hayatında eline bez almamış adam sayemde arabasını sildiKendisinin söylemesi bu
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Avrupa yakasında maslak-levent arasında boyadaki fırça izlerini kapatacak,jantları elden geçirip döşemeleri adam gibi,leke kalmayacak şekilde temizleyecek ve arabayı boyatma parası istemeyecek birileri var mıdır?
İvedik BP de kendin yıkada yıkıyorum köpük kullanmıyorum. Kendi şampuanımı ve meg eldivenimle yıkıyorum.
Evdende kabloyu çekip içini de evin önümde temizliyorum 3-4 saatlik bir seramoni oluyor.
Üşendiğim zamansa detailing Mert'e gidiyorum.
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Sonax Karşıyaka![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)