burkay tekrar saolasın
aynen valla
saclar bugun gıderde sakalın daha gıderı var
pampa sana sonuc monuc yok yapınca gorucez ..
eyw teşekür ettim
valla siz ne görürüsünüz bilmiyorumda ben renk körü oldum hepsi aynı bnm için![]()
burkay tekrar saolasın
aynen valla
saclar bugun gıderde sakalın daha gıderı var
pampa sana sonuc monuc yok yapınca gorucez ..
eyw teşekür ettim
valla siz ne görürüsünüz bilmiyorumda ben renk körü oldum hepsi aynı bnm için![]()
Rıdvanım eline emeğine sağlık...
Her şeyden önce Ruudvan'la beraber çalışmak gerçekten keyif verici, sabahın ilk ışıklarıyla beraber başlayan! ilk nano denememiz gayet başarılı sonuş verdi. Bizim kullanılan malzemeler arasında temin etme konusunda tek sıkıntı çektiğimiz ürün ipa oldu. İpayı da Burkay arkadaşımızdan rahatlıkla temin edeceğimize göre nano uygulaması için herhangi bi problem yoktur. Zaten Rıdvan'ın olduğu yerde problem hiç yoktur=). Ruudvan ecza deposu aracının şöförüne de sorsaydık;belki o da buralardadır=)
Arkadaşlar aracımızı tam 24 saat kapalı bir alanda beklettikten sonra nihayet dışarıya çıkarttık. Az sonra yeni fotolarını da çekip paylaşacağız inş. ...
araç kapalı alanda bekledıkten sonra aksam ustune dogru dısarı cıkartılmıs ve ustune bıde yagmur yagınca damlacık testımızde gercekleşmış olmuş.işte fotolar .
special thanks to emrah
jantlar,camlar plastik aksamlar ve boyalı yüzeyler hepsi nano performansını buyrun
Olsa dükkan senin 2haftadır izmit gölcükteyim fotograf makinemde istanbulda ne yazıkkı bugun foto makınesıde bulmadım ama arac sahıbının telefonundan cektık gercı sarjı bıttı sonunu cekemedık 1saat once bıttı arac .arac sahıbı arabayı boyatıcaktım nerdeyse dedı ıyıkı sana rastladık dıyo.bol bol kılcal cızık b rutus yapılacak yerler ve en onemlısı sag arka kapıda olan surtme ızı. Onun cıkmaaına hepımız sevındık genel anlamda verımlı bı aksamdı.yrn ıcın foto makınesı bulmam lazım karayılan a3var tam bnlık![]()
Oha Carina'yı zımparaylamı silmişler ne yapmışlar. Ellerine sağlık Rıdvan'cım. Yanlız biraz bilgi vereydin; hangi malzemeleri kullandın...vs ?
carinanın durumu su sekıldeydı genel olarak duzgun bır arac ama tabıkı yıllara meydan okuyan bı boyası yoktu.
sag arka ruzgarlık parcasında vernık atması vardı.sag arka kapıda nerdeyse boydan boya cızık vardı yına sag on camurlukta aynı sekılde surtme ızlerı vardı .
arka cam sutunlarında parca boyadan kalma vernık gecıs ızlerı vardı.tavanda kocaman bı kus pıslıgı ve noktasal boya atıkları vardı bunları rutussuz gıdermek zordu bnde rutus yaptım bekledıgımden daha ıyı bır rutuslama oldu ve baya ıyı sonuclar aldık.
ne yazıkkı makınem olmadıgı ıcın pek fotosu yok bunlarla ıdare edıcez.
malzeme olarak pasta ve hare gıderıcıyı baska malzeme bulmak olum gıbı oldugfu ıcın meguıars kullandım son kat ve glaze kısmında poorboysdan devam ettım.
Babam kaç aydır söyleniyordu ilgilenmiyorsun arabayla diye sağolsun rıdvan da yardım etti beni bu dertten kurtardı. İşe girdiğimden beri ilgilenememiştim arabayla, yaklaşık 1 senedir arabaya herhangi bir cila vurulmadı.Ben 105 falan lazım diyordum da rıdvan bunda bişi yok 205 yeter dedi =) bi kaç yerde kedi tırmanmasından oluşan çizikler vardı onlara da 105 attık.Öncesi fotolamayı unuttum kusura bakmayın =) Sonrası da iphone'la bu kadar çıktı =) Rıdvan'a bir kez daha teşekkür ederim eline sağlık kanka =)
Kil
Noktasal Meg 105 =)
Meg. 205
Poorboys black hole
Poorboys natty's red wax
Adamın tillahı =)
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Rıdvan abiyle allahtan aynı semtte oturmuyoruz.maşallah. Ellerinize sağlık.
enough ?
ben libadiyedeyım can suadiyede uygulamayı kartalda yaptık aynı semtte olsakta yer mekan meselesı yer varsa semt bızımdır![]()
rıdvan başlamışın gene cila olaylarına ellerine sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)