elbet bır asındırması vardırda okadar onemsemıyorum koltukları yıllardır gundelıkcı evın koltukalrını kosla kullanıyor senelerdır bısı yok gercıama zararı olabılır tabı, ki bırcok otokuaforler bu yontemle yaptıklarını duydum meshur fırmalarda dahıl
![]()
elbet bır asındırması vardırda okadar onemsemıyorum koltukları yıllardır gundelıkcı evın koltukalrını kosla kullanıyor senelerdır bısı yok gercıama zararı olabılır tabı, ki bırcok otokuaforler bu yontemle yaptıklarını duydum meshur fırmalarda dahıl
![]()
makina için kosla halı kullanmalısınız... ben taban halısına ilk yıkama süngeriyle giriştim baktım olmuyo, plastik telli fırçalar var onla yaptım... valla epey temizlendi bi 7-8 saat uğraştım.. ... ama şöför kısmı ve sağ arka resmen çamur olmuş... oraları başka bi zamanda tekrar temizlicem... yani sonuç olarak 2 tane kosla halı aldım 15 liraya 1 tanesi bitmeye yaklaştı diğeri duruyo... elektiriği suyu falan 30 lira maliyeti olur![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
aura cleanmax var bende cok faydali bi ürün tam cözemedim yeni aldim zaten ama böyle bişeyse işinizi tabiki görür ama normal hali yıkamalarla ben yıkadim 2 kere hemde bosuna kirleri koltuk yüzeyine hapis etmeyin derin ben.
Fotoraflarda yıkanmamiş hali sadece süpürme modunda süpürdüm YIKAMA OLMADİ
bende aldığımda hare lekeler valrdı ve silindikçe kuruyunca tekrar ortaya çıkıyordu, halı yıkama makinası ve halı sampuanı kullanarak temizlemiştim makine tam 3 kova pis su biriktirdi, önce halı sampuıanını makina yardımıyla püskürttüm sonra elbise fırçasıyla iyice çitiledim sonra iyice göllenme kıvamına gelene kadar tekrar sampuanlı suyu bastım sonra suyu makinayla çektim güneşte kuruttum aracı ilk günkü gibi oldu
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
deri temizliği içinse en iyisi bildiğiniz sabunlu suyla güzelce silmek kuruduktan sonrada besleyici krem tarzı ürün kullanmak
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Kanka aynı makinadan var bendede. Onun için alırken arac-ev koltuk yıkama için ayrı bi deterjanımız var ondan alın demişti. İhlas'ın mağazası vardı ondan almıştım çok çok iyi oldu tertemiz yaptı. Beyaz bi şişesi var bakayım evde kalmışsa hala gelirken getireyim sana.
vay bizim makinada ne cevherler varmış 1500 lira vermiştik 1,5 2 yıl önce hala ev süpürmekten öteye gidemedi ben alayım elime bu hafta sonu bakalım
ya makinanın kaderi benim sayemde değişir yada benim kaderim annem sayesinde
Aynı halı yakıma makinesinden bizde de var. İyi oldu konu ben de bayramdan sonra araca temizlik yapacaktım![]()
Resimler bunlarsa olmamıs
Gİt adam gibi işini yapan bir yere 50 100 neyse ver gercekten oluyor ben rexe denedim imanım gevredi gene olmadı ki rexin koltukları 2 tane ve koyu renk kusma filanda yoktu ama işini adam gibi yapan yere gittinmi gercekten vaybe diyorsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)