Murat abı napsak bızdemı gecsek 22 ye? :D
Printable View
tabiki ciktiyi oncesi sonrasi olarak eklerim. kismet bakalim fazlasinda gozumuz yok saglikli olsun yeter.
turboyu taktığımız gün 250 civarı bekliyordum Can ben zaten :) yazılım sonrası +35 civarı temiz alacak var debriyaja selam söyle benden :p
Can o sanzımanla nasıl gıdyordu senınkı sımdı :) bende 4-5 cupra dıslısı bulsam super olur bıtmek bılmıyor namssuz
dizeller hızlı maşallah :)
Bugün yolda giderken asfalt düz cukur falam yok esp lambasi kiprasti bi sure gecti kendi fren yapmis gibi balata sesi geldi.baktim saga sola bisi yok neden yapmistir acaba?konunun yeri burasi degil biliyorumda hemen hemen ayni araclar kullaniyoruz belki biliyorsunuzdur
Cahitin araca birazcık elleştik.
Egriler durum bu , ayarsız halindeki koşuda var aynı yerde olculmus sekılde.
Dyno yük tipi teker ölcüyor bu arada.
Specleri biliniyor zaten.
http://i50.tinypic.com/6q9yja.jpg
Eve gelirken simdi;Duzde 220 gordum yokus asa 235 tikandi devir bitti:)
Aracım cok gzl oldu Allahıma sukur masallahı war..
2.2 peak 2.0 cont yuruyorum Enjektorerımı kontrol ettırdım ısıme yok cok sukur..
İlerleyen zamanlarda 2.7 peak 2.5 cont yuruycam bıraz daha maddı yonden duzeldıgımde bronza cakıp devam edecegım..
Suan Tekerde Gt1749 hybrid ile 211 Bg carpanıyla 240 bg cıvarı oluyorum Ecutune EyupDurgun'un elıne saglık..
Ne demek canım hayrini gör.
Ecutune degil Ecutuned eksık yazmıssın kanka :D
Basıncı ben yazmayı unutmustum , sen soylemişsin.
cahit senin kibriti yeniden yaparken mıncırmalarım faydalı olmuşa benziyo :D
pampa seninde eline sağlık dahası için izlenmeye devam edelim madem dizel oldumu hop dicem :D
geçmiş olsun can dert değil sınırını görmüş olduk ama biraz ağar oldu :)