Arkadaşlar bende 1.9 olayına giriyim diyorum özellikle 110 luk ve üstü bora arıyorum manuel ve 150k geçmemiş olursa süper olur.
Printable View
Arkadaşlar bende 1.9 olayına giriyim diyorum özellikle 110 luk ve üstü bora arıyorum manuel ve 150k geçmemiş olursa süper olur.
Konyada 2001 model vardı bitane 130'luk km'si düşüktü ama ne durumdadır bilmem. Fiyatı ve km'si güzeldi 120 130 bin civarıydı km'si
Connecting site...
bu araba oluyor heralde.
Şu araç boyalı ama çok güzel gözüküyor. Servis bakımlıymış hemde..
Connecting site...
Connecting site...
Bu araçda iyi, km olayıda çok iyi yalnız iyi pazarlık yaparsanız uygun fiyatlara alınabilir
seat cordoba pd130 düşünen olursa yardımcı olurum arkadaşlar..bütün bakımları tam..baskı balata volandan diskler enjektörlere kadar sıfır.
Connecting site...
bu araçda güzel duruyor ama nasıldır tam olarak bilmiyorum pd150
Connecting site...
ben kendi adıma istanbul dışına çıkıpda hüsranla dönmek istemiyorum ama referanslı araçlar olursa neden olmasın bu arada bora toledo fark etmez.
uygun fiyatlı olursa bende bitane alayım ya severim bende petek ızgarayı..
metin beyle görüştüm mehmet abi, ama arkadaş anladığım kadarıyla sadece senin yolladığın yazılımları araca yüklüyor. egr iptali falan dedim, yazılımdan kapatırım dedi sökmeye gerek yok, e dedim araba 350binde temizlenmesi lazım hatta kelebeğin kesilip içinin açılması lazım onu ben yapamam dedi. bende sanayide usta arayışına girdim şuan güzelce hatasız bir şekilde tüm motor tadilatlarını yaptırdıktan sonra yazılım yaptıracağım :)
yok bea temizletmedim, egr yi söktüm. içini temizledim fazlada tıkanık değildi. ben resimlerdeki gibi olacak sanıyordum. böyle kurum bağlamış şekilde ama öyle değildi bi yağ tabakası vardı ince sanırım euro dizel kullanmaktan kaynaklanan. hafta sonu olduğundan çalışacak bir tamirci tezgahıda bulamadım. ilerki günlerde bulabilirsem müsait bir tezgah şu eleman gibi race pipe a çeviricem egr yi :D
My SRP (Stealth Race Pipe) 'How to' - TDIClub Forums
buda nasıl yapıldığı 1 tane kelepçe 3 tane alyan söküyosun alttada 2 tane somun var o kadar