bu arada ben 40 km lik yolu kendi aracımla 3.9 ltyle gidiyorum ve inaılmaz kasıyorum![]()
bu arada ben 40 km lik yolu kendi aracımla 3.9 ltyle gidiyorum ve inaılmaz kasıyorum![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bu fotoda merak ettiğim gidilen yolda yakıt alındıgında sıfırlandı ise 905 km de 19,9 lt felan yakıt yakması lazım eğer ölçüm içinde depo fullendiğini düşünürsek şeyrek depo yakıt kalmış gibi. aracın deposu kaç litre alıyor yada sıfırlama depo durumu vs dikkate alınmadan sadece yakalanılan 2.2 ortalama değerin fotosu mu?
Karabükteki hybrid turbolu ve yazılımlı İbiza hakkında bilgisi olan bana pm atabilirmi?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
100tl yakıt almıs çıkmış yola..
Sanırım bu aracda ortalamayı sıfırlıyamıyorsun, VAG grubunun kullandığı ilk yol bilgisayar sistemi.. Net bilmiyorum..
bir miktar sapma tespit ettik ama fullemediği için netliyemiyoruz,
Araca Race Enjektor geliyor montaj öncesi ben bizzat test edeceğim fulleyip..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
benim karabükte füme bildiğim bi sport var seat sport intercooler lı araba komple boyalı ve sanırım bi kazası vardı 18 gibi bi rakama satılmıştı yanlış bilmiyosam eski mehmet abinin arabasıydı fena gitmiyodu ama
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
sahibindende duruo araç. Bayacada parça takviyesi yapılmış. 21 istio ama daha altına biter.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende gtb araştırıyorum acelesi yok bulursam takacagım sırf sesıne taktım
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)