:hahaha::hahaha:
Gömlek diktirmeye mi gitmis douu??
Printable View
söylemiyim diyorum üstü kapalı yaramaz diyorum bende dou ben ne duyumlar aldım :D
Ya beyler geçen defada o sarıyı sordum 18.000 tl olan. Ozaman gene siz o karabükten giden araba ve bloğu dikişli dediniz. Şimdi 2 side satılıkta bence farklı araçlardan bahsediyoruz. Bunlardan birinin sorunu yoktur :D
Vazgeçme ve düşürülen fiyat bilgisi atarmısın bana kardeşim.
Sarı olanla ılgılı bılgım yok ama karabuktekı araba eskıden bızım seat forumundan mehmet abının arabasıydı.Ustunde ne dolduran ne bosaltan b turbo vardı.Pert kaydı ve blokta kaynak vardı arabanın.Bunun renk olarak benzerı olan ankara plakalı bır tane daha vardı onceden.O da varol adında beden ogretmenı b abımızındi, ıstanbuldan bır arkadasımıza sattı.Suan ıstanbul plakalı araba.Temız olan o ama satılık degıl :)
2009 senesıne aıt konusu karabuklu ıbızanın :)
Tdi Sportumun son hali....
Ozaman sarı olan yine muamma
Sarı olan araba için gri demedim ben Tarkan abi. Sarı olan arabanın orjinal rengi buz mavisi idi. Karabukte olan araba farklı. Plakası 3 yıldır aynı. Blokta dikiş + kaporta pert kayıtlı. Mehmetelt nickli arkadas 14-15 gibi rakamlara satmıştı arabayı. Arabada hybrid turbo falanda var ama iyi bir araba değil. Sarı olan arabadan kesinlikle uzak dur bence. 10 bin lira döker orjinal gücünü alırsın anca o arabadan. Kmsi falan da cok yüksek.
Bu aksam sonunda Okanla bulusup 2 stage3 pd ıbıza denedık.. Teke tek sadece stepneler sokuk denedık.Genellıkle 90 km de bastık 160 km ye kadar 2 boy 160 km den sonra 4 boy oluyor 220km ye kdar ben 220de bırakıyorum zaten bırakmasam acmaya dewam edıcek.Jant-lastık ebatlarımız bıle aynı..
80 km de bastıgımızda ben bıraz daha tutunuyorum Kb ye
60 km bastıgımızda dırek acmaya baslıyor Kb
90 km de 2 ye tek bastıgımızda yarım boy onde oluyor Kb
80 km de 2 ye 2 bastıgımızda yan yana oluyoruz Kb ile
Masallah arabası ılk etapa gore cok hızlanmıs cok ıyı gdıyor ben basınc acıp box takıp ayar yaptıgımda tekrar denıycez specler turbolar harıc esıt oldugunda bakalım nasıl olucak.Ben 2 boy cıvarı onde olur dıye beklıyordum ama 4 boy benı sasırttı acıkcası :D
Bu arada 100-200 km Dbn aldık Kzu 15.5 sn Kb ıbıza 13.6 sn yaptı. :icon_tup: :icon_tup:
Specler Kzu İbıza;
Gt1749 Hybrıd 2.0 Cont
Intercooler
70 downpıpe
60 egzos
Ecutuned yazılım
Specler Kb İbiza;
Gt2260gtb 2.2 Cont
Intercooler
Acık hava fıltesı
76 downpıpe
70 egzos
Power Box
Megachıps yazılım
2 aracda masallah Allah kazadan beladan mekanık hasardan korusun..
Sana 160 a kadar 2 boy ve 160 dan sonra 5 boy demistim siz roll yapmadan ;)
Sen box ayarini yap,3 boyu alirsin ;)
Yahu Tdi lara bak kardesim,2.0 turbo/NA lerden hizlilar!
Helal,dun gece sasirttiniz beni cocuklar...
Buarada 2 arabada ayni model olmasina ragmen,neden hizlanmalari farkli? Kim acikliyabilir bunu? Soru(n) su; KB ibizanin 4. Vites 182km de biterken (5 e atiyor 4800 de) KZ olan 203km de atiyor( 4900 de)? Sanzimanda hic bir sey yapmamislar... Kafam basmadi. 100 devir 20 km yapmaz...
cahıt ayana saglık murat abı tesekkurler dbn ıcın sanzıman olayını bende anlıyamadım :D bu arada cahıt ben hıc sokuk degılım artı bagajım dolu ve müzik tesısatım takılı :D
:D:D
kanka sokuk dedımde degılmıs la vala neyse takılcak olsam kendıme takılırım kanak 104 kg yım :D
200 devir 20km yapabilir,ayrintili bakmak gerek....
Ne olursa olsun,arbalar iyi yuruyor,masallah ikisinede...
Murat abi ibizanın şanzımanını yaşamayan bilemez :D biz tork düşmeye başlıyor diye 230da 5ten 6ya alıyorduk arabayı. araba dynoda 5te 252 yapıyor :D